Ferielejlighed ZrilićNovigrad (Zadar) - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 30 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Novigrad (Zadar) og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden (2 soveværelser, køkken, stue, spisestue, badeværelse og loggia) ligger i et roligt sted med en smuk havudsigt. Stranden er under huset, et naturligt spor i 2-3 minutter finder du dig selv på en lille naturlig strand. Centrum af Novigrad er ca. kilometer (marked, posthus, pengeautomat, bageri, flere butikker, caféer og restauranter). Lejligheden har egen overdækket terrasse (stole og bord), i stueetagen er der en anden åben terrasse og grill, som gæsterne kan bruge. Parkering er foran huset og er gratis. Novigrad ligger i nærheden af ​​Zadar (ca. 30 km), så når du vil have kultur og underholdning, kan du dykke i sommerferien Zadar. Anbefaling til udflugt: byen Nin (30 km), øen Pag (40 km), Biograd - en sjov park for børn. . I nærheden af ​​nationalparkerne Paklenica, Kornati, Krka, Plitvice kan du også arrangere en tur til Zrmanje ... Om nødvendigt er der i stueetagen af ​​huset et værelse med et badeværelse (separat indgang, betales separat)

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker inden ankomst, forudbetaling sker på forhånd ved booking 20% ​​af det samlede beløb. Ankomsttidspunktet er 14 timer. Efter aftale er det muligt endnu tidligere. Afgangstid er op til 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 1.5 km
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 10 km
  • Nationalpark: 15 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
For alle de aktiviteter, du ønsker at organisere, vil vi med glæde foreslå dig kontakter og løsninger, om du vil tage på en bådtur for at nyde kanylen i den smukke Zrmanja-flod, spændende rafting eller måske de kendte Kornati-øer. Zadar som center tilbyder et væld af muligheder, afhængigt af gæstens affinitet. Fra Novigrad, for kun en time, en og en halv times kørsel, er der en række interessante indhold, nationalparker og familieferier, er parken Mirnovec i Biograd uundgåelig, en unik oplevelse for børn kun tredive kilometer væk. (Kroatisk Gardaland)
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Zrilić
Ivana Zrilić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejlighed Zrilić annonce er blevet set 26181 gange siden 12.06.2017.