Ferielejligheder Morska ZvijezdaNovi Vinodolski - Kvarner

priser fra € 100 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Novi Vinodolski og Kvarner!
Detaljeret beskrivelse

En fuldt og moderne møbleret lejlighed med 6 senge til leje med mulighed for yderligere 2 ekstra senge med smuk udsigt over havet, tæt på alle faciliteter, restauranter, hav og strande. Ideel til en rolig familieferie. Du kan vælge mellem sandstrande og stenstrande, der ligger 750 m væk fra lejligheden. Strandene består af et utal af faciliteter, der er skræddersyet til børn i alle aldre. Lejligheden består af soveværelser, badeværelse, køkken og balkon, og der er en smuk terrasse med udsigt over havet og grill. Hver lejlighed har også aircondition og gratis internet. Vi har også en indhegnet parkeringsplads (150 m væk fra lejligheden), som er i skyggen, så din tin kan være sikker i din ferie. Centret ligger kun en kort gåtur væk, så aftenen kan fyldes med forskellige aktiviteter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
BETALINGSMODEL - transaktionskonto Sådan bookes en lejlighed. Du kontakter os ved hjælp af den vedhæftede formular, e-mail eller telefon. 60% af det samlede beløb skal betales for at bekræfte reservationen. Når vi modtager din betaling, sender vi dig en e-mail, der informerer dig om, at din reservation er bekræftet. Det ideelle ankomsttidspunkt er fra 14:00 og fremefter Den ideelle afgangstid er 10:00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 200 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Morska Zvijezda
Oliver Martinjaš Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Tysk,
Ferielejligheder Morska Zvijezda annonce er blevet set 16568 gange siden 14.06.2019.