Ferielejlighed MediteranNovi Vinodolski - Kvarner

priser fra € 30 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Novi Vinodolski og Kvarner!
Detaljeret beskrivelse

Komfortabel, super møbleret lejlighed, 4 2 med stor tagterrasse og en stor have. Beliggende 200 m fra centrum og alle faciliteter, 400 m til den store sandstrand omgivet af fyrretræer. Lejligheden har tre soveværelser, badeværelse, køkken med spiseplads og stor stue. Fuldt udstyret sommerkøkken i gården med grill, meget behageligt for børn og kæledyr.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Afgang til 10:00, ankomst af 14 timer. For reservationen er forpligtet til at betale et forskud på 20% af den samlede pris.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 300 m
  • Lufthavn: 30 km
  • Lystbådehavn: 200 m
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 200 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Gave vært - turistkort, der giver en 10% rabat på gastronomi, udflugter, rekreation, kulturelle arrangementer, souvenirs. Velkomstdrink inkluderet i prisen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Mediteran
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Leggiuno,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2017
Perfektionere

Rummelig, ren og central lejlighed. Fru Dunja gav os hjertelig velkommen med kiks og hjemmelavet brandy. Hun var altid tilgængelig og godt forberedt til alle spørgsmål om sorroundings (vi gik på Cres Island og Plitvice). Hun hjalp os med mekanikeren for at løse et problem, vi havde med vores bil. Lejligheden ligger 5 minutters gang fra centrum af Novi. Lejligheden er rummelig: den har tre komfortable soveværelser og de to fuldt udstyrede køkkener. Vi holdt med vores hund, der elskede fru Dunja. Denne lejlighed er ideel til både familier og par med kæledyr. Lejligheden ligger i et roligt område, hvor dit privatliv er garanteret takket være den store private have. Vi definetly anbefaler det! Mange tak!!!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2016
Smukke

Meget flot, stort og veludstyret lejlighed med terrasse og gårdhave. Ms Quince er meget nyttigt og indbydende og altid klar til at træde til for spørgsmål og hjælp. Jeg anbefaler stærkt, og jeg vil helt sikkert komme igen.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Maj 2016
ferie

Første gang jeg vacationed 2015 i Novi Vinodolski med tre børn på Mrs. Dunja, som var en fremragende vært, overkommelige og nice person, enkel og kommunikative. Alt er ligesom i billeder endnu bedre. Lejligheden er stor, rummelig, hver havde sit eget værelse. Lejligheden er fuldt møbleret og dekoreret, ren. Alt, hvad vi havde brug for, vi havde. Vi fandt et sted på stranden er lidt længere, men på ferie vi gå overalt vi ikke skynde sig. I et ord, vi har haft. Vi kan varmt anbefale til alle. Vi er allerede reserveret !!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Lea Žitnjak Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Mediteran annonce er blevet set 26676 gange siden 17.06.2014.