Ferielejlighed ActaNovi Vinodolski - Kvarner

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Novi Vinodolski og Kvarner!
Detaljeret beskrivelse

Nyrenoveret lejlighed, 50 meter fra havet, i en stille del af Novi Vinodolski. Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng med tv, stue med ekstra seng til to personer og tv. Fuldt udstyret køkken med spiseplads: el-komfur, komfur, ovn, mikroovn, køleskab med fryser, opvaskemaskine, kedel og brødrister. Badeværelse - Bruser, håndvask, toilet, bidet, vaskemaskine og hårtørrer. Balkon med havudsigt. Lejligheden er omgivet af grønt, har en gårdsplads med en fælles grill. Tæt på sten, sten og beton strande, kun et par minutters gang. Der er en parkeringsplads foran bygningen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Sådan booker du lejligheden: 1. Du kontakter os ved hjælp af vedhæftet formular, email eller telefon. 2. Vi kontakter dig igen for at bekræfte lejligheds tilgængelighed (gyldig i 48 timer) og betalingsmetode 3. For at bekræfte reservationen er det nødvendigt at forudbetale 30% af det samlede beløb. 4. Når vi modtager betalingen, sender vi dig en e-mail for at fortælle dig, at reservationen er bekræftet. 5. Resten af ​​det beløb du betaler på ankomstdagen. Ankomst til lejligheden er efter kl. 14 og afgang fra lejligheden er indtil kl. 22.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 700 m
  • Bank: 700 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 600 m
  • Lufthavn: 300 km
  • Lystbådehavn: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 600 m
  • Diskotek: 800 m
  • Kasino: 600 m
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrinken er inkluderet i prisen. Prisen inkluderer: opholdsskat, internet, aircondition, satellit-tv, sengelinned og håndklæder, grundlæggende husholdningsbehov (i køkken og badeværelse) og slutrengøring.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Acta
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 12 anmeldelser
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2019
Perfekt ferie

Vidunderlig lejlighed. Vi havde indtryk af, at vi var de første til at bo i det. Lejlighedens udstyr glædede os. Alle designet og udstyret til den sidste detalje. Ren, ryddig, duftende. Komfortabel seng. Smuk havudsigt. Ekstremt hjælpsomme og venlige værter. Markeret parkeringsplads, kun forbeholdt lejlighed. Vi har set alt i årenes løb, men dette var så smukt, at vi bare ikke troede i en uge, at noget som dette var sket med os. Vi håber inderligt, at begivenhederne tjener os med held og lykke for at få en gratis aftale.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Győr,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2019
Ferier i juli 2019

Vi tilbragte 1 uge med vores søn i denne vidunderlige lejlighed! Det var en stor oplevelse for os placeringen af lejligheden og havudsigten !! Vi var meget tilfredse med den venlige opmærksomhed af velkomstdrinkene i køleskabet !! Havet er fantastisk, vandet er krystalklart! Centret er længere væk så meget fredeligt roligt miljø !! Lejligheden er meget flot, ren og veludstyret, alle behov er opfyldt! Og meget komfortable senge, hvilket er meget vigtigt !! Bare gode minder og virkelig kommer tilbage !!!! Tak så meget for at have sådan en fantastisk ferie !!! Erika Tomi Tomika VELKOMMEN !!!!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
gornja radgona,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Acta, Juli 2018
Ferie i top ACTA lejlighed!

Hilsner! I år, med vores familie for første gang, havde vi vores ferie i den lejlighed og i dette område. Jeg kan kun sige gode ting om alt og mest om lejligheden. Denne lejlighed er virkelig top notch, den har alt hvad du behøver og virkelig kvalitet apparater, tilbehør, tallerkener, aircondition, Wi-Fi, virkelig alle. Lejligheden er meget ren, og husholdersken forsøger at give lejligheden til en anden i en meget ren og uplettet tilstand. Vi kommer fra Slovenien, og vi er meget taknemmelige for ejerne og ejerne af denne lejlighed, fru Zrinki, i et meget godt forhold og tak igen for alt og for den mest behagelige ferie vi har boet hos dig! Familie Jaušovec fra Slovenien!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Zrinka Agačević Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Acta annonce er blevet set 48622 gange siden 24.07.2014.