Ferielejlighed AdriaticPag Novalja - Kroatiske øer

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Pag Novalja og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret hus på kysten, skabt til en behagelig familieferie. Det ligger i en lille landsby Potočnici, kun 10 minutter fra Novalja og legepladsen Zrće. Huset består af to soveværelser, et badeværelse, en udendørs toilet, et køkken og en stue og en stor udendørs terrasse med en fantastisk havudsigt. Kystlinjen og betongstranden med bådforbindelse ligger foran huset, og sandstranden er 300 m væk fra huset. I Potocnica har du mulighed for at nyde din drømmeferie, mens Novalja vil give dig en skør og uforglemmelig underholdning.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ideel ankomsttid er efter kl. 14 og afrejse til kl. 10.00. Forskudsbetaling er 30% af det samlede beløb og betales til kontoen som bekræftelse af reservationen. Resten af ​​beløbet skal betales ved ankomsten.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 8 km
  • Dagligvarer: 4 km
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 8 km
  • Apotek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posthus: 8 km
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 8 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne kan bruge pedalen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Adriatic
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Boston,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2014
Villa Adriatic

Jeg opholdt sig en måned med min familie. Selve huset er temmelig almindelig, men godt udstyret - mikroovn, fade, håndklæder ... Vi brugte mest tid på den store front veranda og på stranden. Vi brugte ikke TV ofte. Der er en stor stereo i lejligheden, så musikken altid spiller. Naboerne var så søde og hjælpsomme, og ejeren forklaret, hvordan du kommer til den nærmeste butik. Den downtown center er temmelig langt væk og tager en køretur, men det arbejdede for os, da vi ikke gå ud meget. Hvad jeg mener er fuldstændig værd at prisen er nærhed til havet - huset ligger på kysten og har sin egen private strand med fortøjning, så vi bragt vores lille båd. Samlet, vi nød solen, havet og falder søvn med lyden af ​​bølger.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Domzale,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2014
2014

Dette er en ideel beliggenhed ved havet, med privat strand, uden støj (hvis du vil, kan du køre et par miles til spejlet), hører de kun de bølger og måger, med en smuk have, veludstyret, med WiFi og TV og lydsystem til de mere krævende, med en overdækket terrasse, som betyder meget, når det regner, og når det er solrige, vigtigst, værter er meget venlige. Hvad ser du i billederne i annoncen, så det er realistisk. Faciliteten er meget rent og ryddeligt. Havet er meget ren. Hvis du vil have sport, kan du ride en cykel. Du kan gå, køre eller cykel for at udforske halvøen Luna og hele øen, til at købe fra værten og oliven, at besøge parken af ​​gammelt oliventræ, eller til middag i en stor restaurant i Novalja eller til en fest i Zrce. Hvis du ønsker en ferie, hvor du virkelig kan hvile og slappe af, og anbefaler faciliteten og meget venlige værter.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ivana Agić Annoncering idet 2013
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Adriatic annonce er blevet set 14321 gange siden 25.06.2014.