Ferielejligheder ZlataKrk Njivice - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Nybygget hus, som består af 7 moderne møblerede lejligheder, beliggende i et roligt område Njivice 400 m fra stranden. Huset er omgivet af Middelhavet vegetation og perfekt til en ferie. Værftet er en grill, der er til rådighed for gæsterne. Alle lejligheder er indrettet med moderne møbler og udstyr, har rummelige terrasser med smuk udsigt over havet, aircondition, og gæsterne er sikret internet, WIFI og parkering foran lejligheden, samt direkte kontakt med ejeren af ​​lejligheden.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Den depositum på 30% på grund, og resten ved ankomst. Reservation er via e-mail, og det anses for kun gyldig efter betaling af forskuddet. Normalpris for indkvartering for ophold mindre end 3 nætter prisen er 30%, bortset fra sidste minut tilbud. Tidspunktet for ankomst er 14 timer, og afgang fra lejligheden i 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 600 m
  • Lufthavn: 10 km
  • Sportsaktiviteter: 600 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Zlata
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 13 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
München,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2023
gentagende gerningsmand!

Vi har været i Zlata for femte gang gennem årene og elsker det! Fra en varm velkomst, en skinnende ren lejlighed, perfekt kommunikation via e-mail på forhånd til lejlighedens gigantiske udsigt og terrasse, alt er på tilbud. Sengelinned/håndklæder skiftes selvfølgelig! Lejligheden kunne godt køles, en fast parkeringsplads er en del af det. Vi havde også lejligheden på toppen inklusive stjernehimlen og glæder os til næste gang. Sieglinde og Rupert

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Ejernes svar
Tak!

Tak for de venlige ord. Du er altid velkommen! :) Zlata og Goran

Šempeter ,
Godt (3/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Acceptabelt

Vi tilbragte en dejlig ferie i Njivice. Vi havde det godt hos ge.Zlata, selvom vi først syntes, at lejligheden var for lille og for trang. På en eller anden måde vænnede vi os til det i løbet af dagene. Man vænner sig til alt. Men vi fik en følelse fra hr. Zlate, at hun til sidst ikke kunne vente med at komme af med os, fordi vi ikke gik så rene, som hun måske forventede os. Vi var tydeligvis ikke en familie efter hendes standarder. Nå, det er det indtryk, vi fik. Måske tager vi fejl. Lp, alt godt.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ranis,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Marts 2023
Altid min fornøjelse

Vi er/var nu tredje gang hos Zlata. Hun er en godhjertet kvinde. Hun overrasker os med kager og andre lækkerier. Lejligheden er komfortabelt møbleret, altid ren, lader intet tilbage at ønske. Zlata står altid til rådighed med råd og handling, hvis der skulle opstå spørgsmål. Sidste år (2022) måtte vi rejse tidligere på grund af en nødsituation. Det var heller ikke noget problem, og vi fik endda en del af rejseprisen tilbage. Det var virkelig fantastisk. Kontakten med Goran er altid meget venlig og pålidelig. Vi holder meget af Zlata og hendes familie.

Anbefalet for : Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Ejernes svar
Tak!

Kære Sindy, mange tak. Du og din familie er fantastiske, og vi er altid glade for at være vært for jer. 😀

Vis alle anmeldelser
Goran Biškup Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære gæster, velkommen til vores lejligheder :) Mit navn er Goran, af profession jeg opgraderer. Ing. Elektroteknik og jeg arbejdede som manager i IT-afdelingen. Jeg er gift og far til et barn, datteren Ela. Min familie lejer lejligheder i mange år og vi sigter mod at opfylde dine ønsker og give dig den perfekte ferie :)

Ferielejligheder Zlata annonce er blevet set 130632 gange siden 19.08.2016.