Ferielejligheder VukićNin - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Nin og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Værelserne og lejlighederne, som ligger ud til havet. Alle enheder har aircondition og udsigt over havet. I huset er også gratis internet (wi-fi). Huset har parkering, have og grill. På første sal er der 2 værelser og 2 suiter: AP / 2 2 (A1); 40qm, stue med køkken, sovesofa til 2 personer, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse, to altaner med udsigt over havet, størrelse ca 5qm. AP / 2 (A2); 35qm, stue med køkken, sofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse, balkon med havudsigt, størrelse ca 5qm. Room S1; 15qm, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse, balkon med havudsigt, 5qm. Room S2; 15qm, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse, balkon med havudsigt, størrelse ca 5qm. På anden sal er der en stor lejlighed til 4-5 personer: AP / 4 1 (A3); 130qm, 2 soveværelser med dobbeltsenge, stue med sovesofa, separat køkken og spisestue, badeværelse, stor terrasse med udsigt over havet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte din reservation, et forskud (ca. 30% af det samlede beløb). Resten betales på stedet. Check-in: fra 14 00h. Check-out: 00 h til 10. Ankomster og afgange er muligt hver dag.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
For vores gæster, tilbyder vi en køje til et gebyr.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Vukić
Mario Vukić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk,
Ferielejligheder Vukić annonce er blevet set 9245 gange siden 14.12.2016.