Ferielejligheder NadaNin - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 68 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne er beliggende på første sal i et nyt selvstændigt familiehus i rolig gade, med egen parkeringsplads og grønne omgivelser. De har aircondition og WiFi. Huset ligger 40 m fra kysten og stranden. APA1 - 2-værelses lejlighed indeholder to separate soveværelser, køkken med stue, badeværelse med toilet og vaskemaskine samt terrasse på 22 m2. Det ene soveværelse har en dobbeltseng og det andet har to enkeltsenge. I stuen er der sofa, kommode og TV. Der er udsigt over havet fra alle lejlighedens rum. Køkkenet har alt hvad du behøver til madlavning: tallerkener, 4x induktionskomfur, mikroovn, opvaskemaskine, vandvarmer, køleskab med fryser. APA2 - 1-værelses lejlighed indeholder et soveværelse med dobbeltseng, køkken med stue, badeværelse med toilet, vaskemaskine og balkon med havudsigt. I stuen er der sofa, garderobeskab, kommode og TV. Køkkenet har alt hvad du behøver til madlavning: tallerkener, 2x induktionskomfur, mikroovn, vandvarmer, køleskab med fryser.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Jeg ser frem til at møde dig, jeg vil gerne tilbyde dig et behageligt hjem. Jeg forventer din ankomst efter kl. 14.00 på den aftalte dato, og din afrejse (desværre) kl. 10.00. Bekræft reservationen ved at indbetale 30% forudbetaling til kontoen, og resten ved overtagelse af lejligheden. Lejligheden udlejes i sæsonen (juli, august), som udgangspunkt fra lørdag til lørdag.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 50 m
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 200 m
  • Jernbanestation: 18 km
  • Lufthavn: 27 km
  • Lystbådehavn: 60 m
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 1.5 km
  • Kasino: 4 km
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
I nærheden af lejligheden er der en butik (50 m), et marked (200 m), flere restauranter, pizzeriaer og barer. Hvis du ikke vil lave mad, kan du bestille et færdiglavet måltid til huset. Til de unges underholdning er der et vandland med en legeplads (40 m), en forlystelsespark (300 m). En promenade med boder, en legeplads og et rekreativt hjørne er arrangeret langs kysten. Promenaden fører ind i en tæt fyrreskov med "vilde" strande, der også byder på adskillige muligheder for rekreation og afslapning (dykning, jogging, cykling, gåture eller ligge i skyggen af fyrretræer...). Det bredere område har 34 km forskellige strande - sandede, småsten, stenet, mange skjulte bugter og skygge i fyrreskoven. Nin, som ligger i nærheden, er kendt som en gammel by med romerske levn, og har også områder med helbredende mudder til kiteboarding. Det bredere område har velholdte cykelstier. Udflugter til nationalparken Kornati, Telaščica, Zrmanja, Paklenica samt kortere udflugter i omgivelserne arrangeres fra vores sted.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Nada
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 9 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Žilina ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, September 2023
Som hjemme

Indkvarteringen var fantastisk, vi følte os hjemme, alt duftede nyt, havet var få skridt væk og hver morgen var der en smuk udsigt over det fra terrassen, vi savnede virkelig ikke noget. Vi forlængede endda vores ophold. Værterne - mand og kone, var imødekommende, gæstfri og villige til at hjælpe og tale om alt fra første øjeblik. Fruen i huset laver mad og bager vidunderligt, og manden i huset er gartner i hjertet. Det lå vores hjerte nært her, og vi vil blive glade, hvis vi kan komme tilbage her igen og kramme dem. Med venlig hilsen din Darček, Lili og Pali Hej Lora.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Ljubljana,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2023
Stærkt anbefalet!

Absolut bingo! Meget god oplevelse. Ejerne er meget gæstfri. En sand sjældenhed. Begge lejligheder er rene og meget høj standard. Anbefales til alle, der søger fredelig og kvalitetsferie. 10/10 fra mig.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Lažiště,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2023
Tilfredshed

Indkvarteringen svarer til beskrivelsen, alt er som nyt, rent Ejerne er meget imødekommende, de kan hjælpe med alt Butikker, et lille marked og restauranter ligger inden for gåafstand

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Nada Zebec Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Tysk, Slovensk, Polsk,
Mere om ejeren

Efter at have arbejdet med uddannelse vil jeg forblive aktiv pensionist. Udover udlejning af lejligheder beskæftiger jeg mig også med bioenergibehandling. Jeg elsker havet, jeg elsker mennesker, jeg elsker socialt samvær ..

Ferielejligheder Nada annonce er blevet set 40417 gange siden 21.06.2014.