Ferielejligheder BellaNin - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Bella Apartments er beliggende i hjertet af den gamle bydel i Nin - det vil sige på øen. Rolig beliggenhed. Lejligheder nummer 1, 2, 3 går mod havet, der er 30 meter væk. Lejlighed nummer 4 med udsigt til haven. Delt grill til alle vores gæster, som er placeret i gården bag ejendommen. Parkering - på vores grund til 4 biler (gratis). Du er 100 meter til byens centrum med alle caféer, restauranter, mini-supermarked, begivenheder, museum, pizzeriaer, souvenirbutikker osv. Vi er omgivet af to smukke sandstrande ideel til familier med små børn - du har en 10-15 minutters gang eller 250 meter til stranden. I løbet af din ferie i vores lejligheder giver vi dig parkeringsbilletter for hver lejlighed til vores strande med en rabat på 50%. Nin er et velkendt kiteboarding-site, og kurset er tilgængeligt på Ždrijac Beach. Trådløst internet er gratis tilgængeligt for alle gæster. Aircondition og turistafgift er inkluderet i prisen. VELKOMMEN

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For hver reservation kræves et forskud på 35% af det samlede beløb. Betalingsfristen er 3 arbejdsdage. Ankomsttid er 14 timer. Afgangstid er 10 timer. Husregler er tilgængelige i din lejlighed. Hver lejlighed får alle de oplysninger, du har brug for under dit ophold, som inkluderer en byplan, en begivenhedskalender, rabatkuponer til et museum i Nin og alt andet for at gøre dit besøg hos os så behageligt som muligt.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
I betragtning af effekten af COVID-19 på, hvordan vi arbejder, socialiserer og rejser, har vi tilpasset vores afbestillingspolitik. Vores ønske er at give vores gæster mest fleksibilitet i disse udfordrende tider. For gæster med eksisterende reservationer og dem, der reserverer en ny reservation af lejligheder til ankomster fra den 14. juni 2020, tillader vi, at disse reservationer ændres i henhold til den officielle prisliste for den nye reservationsperiode eller annulleres uden beregning (bankgebyrer ikke inkluderet) op til 7 dage før ankomst. Vi vil også give en gratis annullering af bookinger i tilfælde af begrænsninger i hjemlandet eller kroatiske regeringer, der er gyldige på tidspunktet for din planlagte ankomst. Vi anerkender, at dette er foruroligende tider, og uanset om du rejser nu eller i fremtiden, vil vi gerne vide, at din sikkerhed og trivsel er vores første prioritet. Vi tror, at bedre dage er tæt på, og vi ser frem til at skabe feriehukommelser sammen.
Afstande
 • Hav: 30 m
 • Strand: 300 m
 • Bycentrum: 100 m
 • Dagligvarer: 100 m
 • Restaurant: 100 m
 • Læge: 400 m
 • Apotek: 400 m
 • Bank: 200 m
 • Posthus: 300 m
 • Tankstation: 1 km
 • Busstation: 15 km
 • Jernbanestation: 15 km
 • Lufthavn: 20 km
 • Lystbådehavn: 18 km
 • Sportsaktiviteter: 2 km
 • Diskotek: 20 km
 • Kasino: 15 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Nin - den ældste kroatiske kongelige by med verdens mindste katedral - Church of the Holy Cross, det største romerske tempel på den østlige Adriaterhavskyst, helende mudder på stranden. Solana Nin - vi tilbyder 1 gratis billet pr. Lejlighed til en gratis rundvisning i salthuset ledsaget af en guide. Vi kan arrangere TAXI SERVICE for at hente dig fra Zadar lufthavn og bringe dig til os. Vi kan arrangere udflugter til Plitvice National Park, Krka National Park og N. Kornati efter aftale. De henter dig foran vores lejligheder og bringer dig tilbage. Leje-en-cykel på tilbud. Fitnesscenter-demonstrationer i nærheden. Priser og yderligere information om taxiservice og udflugter kan fås via e-mail.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Bella
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Stainforth Doncaster,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, September 2012
Fremragende ferie

Til Kroatien på ferie har stået i 12 år Hvert emne vil placere var interessant, men bo i lejligheden i Nin Bella var en stor succes for os. Jeg vil anbefale både området en masse interessante steder at udforske, sandstrande, ikke for dybe hav perfekt til små børn. Byen charmerende, perfekt til afslapning. Ejerne var meget rart og venlige.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
MELBOURNE,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, August 2011
Henry Stevens

Gæstfriheden var stor og de lokale er virkelig venlige.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vesna Relja Annoncering idet 2011
Taler:
Kroatisk, Engelsk,