Ferielejligheder Maja VrsiNin - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 30 per nat
Detaljeret beskrivelse

Byen Vrsi ligger på halvøen af samme navn i den ekstreme nordvestlige del af det nordlige Dalmatien, omkring 20 km væk fra Zadar og omkring 5 km væk fra den ældste kroatiske kongeby Nin. Vrsi er udsmykket med en smuk kyst omkring 34 km lang, rig på naturlige strande og bugter velegnet til svømning eller blot til at slappe af i stilhed langt fra bycentre. Der er også 2 øer Mišjak og Zečevo. Øen Zečevo er særligt interessant, fordi den under lavvande bliver til en halvø, og tidevandet gør den til en ø. På den holm ligger også Vor Frue af Kaninkirken, hvortil de troende valfarter hvert år den 5. maj og 5. august. Hvem kan lide at nyde uberørt natur, smukke strande, et roligt miljø uden meget menneskemængde, dette er et af de ideelle turistmål. Følgende attraktive strande ligger inden for 3 km: sandstranden Jasenovo, den unikke fine rullesten Duboka Draga, den overvejende sandstrand (med nogle småsten) Sv. Jakov og en række andre, mindre strande.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
*På ankomstdagen er lejligheden til din rådighed fra kl. 14.00. Forlad venligst boligen senest kl. 10:00 på afrejsedagen. *Udover nøglen til lejligheden modtager du også nøglen til hoveddøren, og du skal altid låse den. *Ved ankomst til lejligheden afleverer du dit identitetskort eller pas til værten til registrering på Turistkontoret. *Prisen for brug af lejligheden i hele den aftalte periode opkræves ved ankomst. *Hvis du beslutter dig for at forlade det aftalte ophold tidligt, er du forpligtet til at betale hele opholdsreservationen. *Sengetøj og håndklæder er inkluderet i prisen. *Rygning er ikke tilladt i lejligheden. *Du må kun medbringe kæledyr i lejligheden med værtens tilladelse. Kæledyr er ikke tilladt uden forudgående varsel i reservationen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 600 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 600 m
  • Bank: 5 km
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 70 km
  • Busstation: 20 km
  • Jernbanestation: 20 km
  • Lufthavn: 20 km
  • Lystbådehavn: 20 km
  • Sportsaktiviteter: 5 km
  • Kasino: 200 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
I løbet af sæsonen (1. juli - 1. september) er der adskillige steder til rekreation og underholdning i byen; rideskole, bådudlejning, samt mulighed for leje af sejlbåd med skipper, ride på jetski, sofa, samt leje af vandcykler og suppebåde. Og for de mindste er der et vandland, som de vil elske. Eventyrere kan leje en buggy i Vrsi og køre på bjergstier med kyndig vejledning. I centrum er der en bane til indendørs fodbold og basketball til din rådighed.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Maja Vrsi
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Hosszúhetény,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2022
Perfekt overnatning

Perfekt overnatning til 4 personer. Komfortabel bolig for 2 voksne og 2-3 børn. Renlighed venlighed 10 stjerner. Kun gode ting kan siges. Søde dejlige ejere. Gården er stor, boligen ligger tæt på havet. stilhed rolig. Jeg kan kun anbefale. Jeg håber, vi kan komme igen! Hej Feri

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2021
Perfekt indkvartering

Min mand og jeg tilbragte 10 vidunderlige dage i studielejligheden Maja, vores valg var mere end godt! Indkvarteringen er meget ren, rummelig, udsigten fra balkonen er ligesom på billederne. Apartments Maja er beliggende i et roligt sted, og alligevel tæt på alle bekvemmeligheder, der er ønskelige på ferie .. et stort plus er, at de også modtager kæledyr .. værterne er meget venlige og sympatiske, de hjalp os med alt .. fra ferie vi vendte tilbage glade, tilfredse og søvnige .. vi anbefaler til familier, der ønsker at flygte fra mængden og tage en pause fra hverdagen .. Al ros til de vidunderlige og hårdtarbejdende mennesker, der fik os til at føle os hjemme!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zabreh,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2019
Fantastisk indkvartering

Rolig beliggenhed i smukke omgivelser med udsigt over havet og bjergene. Sanja, tak for et behageligt ophold og god indkvartering. Vi kan bestemt anbefale det til alle !!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Luka Radobuljac Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Tak for din interesse, vi ser frem til at møde dig, og vi håber du får en behagelig ferie i vores bolig!

Ferielejligheder Maja Vrsi annonce er blevet set 69105 gange siden 14.01.2017.