Ferielejlighed IvankovićNin - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Nin og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret og moderne lejlighed i en rolig del af Nin er ideel for familier med børn eller for to mindre familier. Anlægget er beliggende 5 minutters gang til centrum, bagerier, restauranter, posthuse, apoteker, læger kontorer. Sandstrand er kun 10 minutters kørsel eller 20 min gåtur langs kysten. Anlægget har to separate værelser udstyret med en dobbeltseng, klædeskab og kommode. Begge værelser har adgang til en overdækket terrasse med bord og stole. Terrace er i skyggen indtil 14h. Der er også køkken og stue med hjørnesofa, der strækker sig ind i en behagelig seng og et badeværelse med bruser. Ved indgangen til lejligheden er der en ekstra altan, der er i skygge hele dagen. Lejligheden har en overdækket parkeringsplads og en parkeringsbillet til gratis parkering i byen Nin og Zaton.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker ved ankomst og præsentation af dokumentationen for anvendelsen. Depositum er 100 €, og når betalingen er synlig, vi gør reserve. Ideel ankomsttid er 14: 00sati og afgang er på 10: 00sati. Muligheden for at aftale
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 50 m
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Tankstation: 1 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Ivanković
Branka Ivankovic Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Spansk,
Ferielejlighed Ivanković annonce er blevet set 8584 gange siden 10.03.2018.