Ferielejligheder Olive TreeMurter - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

APARTMENT OLIVE TREE 1 ID: 66229 er en lejlighed med egen indgang, bestående af et fuldt udstyret moderne køkken med spisestue, et separat soveværelse med en kvalitetsmadras, et lækkert badeværelse og en stor terrasse med bord til 8 personer. Ideel til folk, der kan lide at socialisere eller ønsker at føle sig som om de er hjemme. Den store terrasse giver mulighed for at nyde udelivet. På terrassen er der en rasteplads med liggestole. Udstyr: klimaanlæg, WI-FI, køleskab, komfur, ovn, kedel, vaskemaskine, grill. Gratis PARKERING foran bygningen. Lejligheden er designet til to personer. APARTMENT OLIVE TREE 2 ID: 66230 er en studielejlighed med egen indgang, bestående af et køkken rumligt forbundet med spise- og sovepladser, et badeværelse og egen lille terrasse. Udstyr: klimaanlæg, WI-FI, køleskab, komfur, ovn, kedel, TV. Gratis PARKERING foran bygningen. Lejligheden er designet til to personer. 5 minutter til fods fra strandene i Slanica og 5 - 7 minutter til centrum.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning - 14:00 Udtjekning - 10:00 Forskudsbetalingen er 30 % af det samlede beløb.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 300 m
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 600 m
  • Lystbådehavn: 900 m
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Diskotek: 900 m
  • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
I Murter kan du nyde smuk natur og strande (Slanica, Podvrške, Podraduč, Čigrađa, Kosirina) samt skjulte bugter. Vi anbefaler en delfintur med en båd, et besøg i Kornati National Park med båd (en udflugtsbåd afgår fra Murter hver dag), et besøg i Krka National Park (i bil, en times kørsel), et besøg i Museum for træskibsbygning i Bettina, udsigtspunktet for kirken St. Roka, en rundtur i tunnelen på Raduč-bakken, en rundtur i den antikke by Colentum, det er også interessant at se en vandpolokamp i Betina foran Porat-cafeen. Spørg os, hvordan du kommer til stederne. Fra restauranter og cafeer anbefaler vi: Luksuriøs restaurant FABRO, beliggende lige ved havet, ideel til særlige lejligheder, romantisk oplevelse med fisk og skaldyrslækkerier. Pizzeria BUFFALA, ved havet, i centrum. MORSKI PAS pizzeria restaurant i Slanica. Luksuriøs restaurant BOBA. Restaurant SKALINADA. Restaurant og pizzeria FIK DEM AF VINDEN. Cafe Lostura i Slanica. Caffe Porto Captain's Club. Cult Caffe Krešimir fra Murter.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Olive Tree
Gæstevurderinger
Meget godt 4/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Varaždin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juni 2023
Fremragende lejlighed i smukke Murter

Kudos til anlægget og værterne, fremragende overnatning i smukke Murter.Anlægget er smukt indrettet og er præcis som det er på billederne. Alt er på et ekstremt højt niveau, fra renlighed til værternes gæstfrihed. Tæt på stranden Slanice, de smukke strande Podvrška, Čigrađe, Kosirina. Fremragende, stærkt anbefalet til alle

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Bad Mergentheim,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, Juli 2023
super

Lejligheden er fremragende til to personer, du har alt. Rent sengelinned og 2 små og 2 store håndklæder venter på dig, køleskab og fryser inkluderet. Du har aircondition og masser af fade, gryder, kander, glas og kopper....Stor og skøn terrasse med tilgængelig brug af grill/ovn. Stativ til tørring af tøj, strygejern, hårtørrer og lille glattejern... Beliggenheden er fantastisk, lidt gemt og uden trafikstøj... Du har parkering, og du behøver ikke tænke på, hvor du skal efterlade din bil på hvilken strand, kan du gå til stranden på 5 minutter Salnica, som er top og det samme til centrum. Værterne er meget venlige og venlige. Vi var meget tilfredse.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Motovun,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, August 2022
Smuk Murter i en fantastisk lejlighed

God beliggenhed, venlige og hjælpsomme værter, alt var fantastisk! Jeg anbefaler!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ivana Rameša Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kommunikativ, omgængelig, elsker god mad og vin. Jeg ser frem til at se dig!

Ferielejligheder Olive Tree annonce er blevet set 49566 gange siden 21.05.2020.