Ferielejligheder MileMurter - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder MILE ligger i stueetagen med i alt 5 lejligheder, og hver lejlighed har sin egen separate indgang og separat terrasse. LEJLIGHED 1 består af et køkken og stue, soveværelse, badeværelse og 25 m2 terrasse. Lejligheden er aircondition og fuldt udstyret. APARTMENT 2 er en studiolejlighed, fuldt udstyret, aircondition, med en terrasse på 10 m2. Mulighed for at bruge grill. Gratis egen PARKERING foran huset. Nærheden til Slanica-stranden og centrum, behagelig atmosfære og vores gæstfrihed, opmærksomhed på detaljer og et højt hygiejneniveau er grunden til, at vores faste gæster vender tilbage hvert år. Huset ligger 7 minutters gang fra stranden Slanica, 3 minutters gang til stranden Luka, butikker og apoteker og 7 minutters gang fra centrum af Murter. Murter er kendt for et stort antal strande som Slanica, Čigrađa, Podvrrške, Podraduč, Kosirina og skjulte bugter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning - 14:00 Afrejse - 10:00 Forskudsbeløbet er 30% af det samlede beløb.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 300 m
 • Strand: 300 m
 • Bycentrum: 700 m
 • Dagligvarer: 300 m
 • Restaurant: 100 m
 • Læge: 300 m
 • Apotek: 300 m
 • Posthus: 700 m
 • Tankstation: 700 m
 • Busstation: 700 m
 • Lystbådehavn: 900 m
 • Sportsaktiviteter: 300 m
 • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Murter er en ø forbundet til fastlandet med en bro og ligger kun 3 timer væk med bil fra Zagreb. I Murter kan du nyde de smukke strande og gastronomiske tilbud af toprestauranter. For lettere bevægelse rundt om øen kan du leje en scooter eller cykel og udforske hele øen, du kan også leje en båd og besøge de omkringliggende øer. Vi anbefaler, at du besøger Kornati National Park (fra Murter er der en udflugtsbåd - en heldagstur) og Krka National Park.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mile
Gæstevurderinger
Meget godt 4/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, Juli 2020
Fantastisk ferie

Pænt dekoreret og vedligeholdt lejlighed med en smuk terrasse, hvor det var en fornøjelse at drikke morgenkaffe. Vi parkerede lige ved siden af lejligheden, og værtinden gav os at bruge grillen, der ligger lige ved siden af lejligheden. Murter har smukke strande, gode promenader og gode restauranter (f.eks. Fabro, Pizzeria Barbara). Lejligheden er solidt udstyret, og sengen og madrasser er splinterny og meget behageligt at sove. Ros til værtinde, hun er meget venlig og omsorgsfuld og ikke påtrængende. Et lille råd til forbedring af tjenesten: Fjern tv'et fra tilbudet, fordi det kun generer dig.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Skrad,
Så som så (2/5) Opholdt sig ind A2, Juli 2020
Negativ oplevelse

Først står det, at der er wifi, vi havde ikke hele 9 dage. Tv'et havde overhovedet ikke et signal. Vi har billeder til at bevise begge dele. Om aftenen havde vi ingen fred fra dem før klokken 1 om natten. Vi kom til hvile og blev ikke trætte. Vi stødte også på et spindelvev i lejligheden. Prisen for indkvartering i en dag er 50 €, det fortjener ikke dette beløb, men vi betalte så meget, som der blev anmodet om. Modtaget faktura kun til forskud. Vi fik ikke resten af regningen. For alt hvad jeg har skrevet har jeg bevis på billeder.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Udlejers svar på Alma Zustovic's kommentar

Kære, Vi er ked af, at du havde en negativ oplevelse i vores lejlighed. Den første dag efter din ankomst, indså vi, hvilken slags gæsteprofil vi beskæftigede os med, vi foreslog endda, at vi finder dig en anden bolig. Huset er helt dækket af et Wi-Fi-signal, og du opretter forbindelse til tv'et via bærbar computer. Der er 5 lejligheder i huset, så det er muligt, at nogen løb vand, tog et brusebad, men vi betragter det ikke som støj. Der er ingen støj i vores anlæg. Gæster, der kommer til vores lejligheder, kommer på grund af muligheden for at bo på den udendørs terrasse, et højt hygiejniveau, nærhed til strande og centrum. Du mishandlede os, forbandede os i 8 dage, og vi var lettede, da du rejste. Efter dig måtte vi leje en professionel sofaservice. For prisen på 50 euro får du en fuldt udstyret lejlighed med opholdsafgift, gratis parkering, trådløs internetadgang, aircondition, en smuk terrasse på 25 m2 og muligheden for at bruge grill. Vi betragter det som en meget rimelig pris. Fakturaen blev sendt til din e-mail på samme måde som reservationen for 2 måneder siden. Vi ønsker ikke en sådan gæsteprofil i vores lejligheder, og vi vil heller ikke anbefale dig nogen som gæst.

Ivana Rameša
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kommunikativ, omgængelig, elsker god mad og vin. Jeg ser frem til at se dig!