Ferielejligheder FrankaMurter - Kroatiske øer

priser fra € 85 per nat
Detaljeret beskrivelse

Smukke nyindrettede lejligheder med aircondition, gratis wi-fi, et/to soveværelser, badeværelse, køkken, spisestue, stue (to-personers/tre-personers sovesofa) og store terrasser med havudsigt. Beliggende i en stille gade, ideel til familier med børn. En udendørs bruser (på stranden) og en udendørs grill er til rådighed for gæsterne. Parkering ved siden af anlægget. På tværs af gaden fra bygningen er der en sten- og klippestrand med skygge. En sandstrand med yderligere faciliteter (swimmingpool med rutsjebaner, vandland...), barer og restauranter ligger 5-10 minutters gang fra ejendommen. Et veludstyret supermarked ligger i nærheden. Øen Murter, med sin ideelle beliggenhed, kun en halv time væk fra Pirovac-afkørslen på motorvej A1, giver dig mulighed for at lære alle de naturlige og kulturelle seværdigheder og gastronomiske delikatesser på øen at kende. Det er også et godt udgangspunkt for at lære byen Šibenik og dens omgivelser at kende, nationalparkerne Kornati og Krka-floden, Zrmanja-flodens kløft og naturparkerne ved Vrana-søen og Telašćica.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Overnatning er fra 85-140 euro, afhængig af dato. Prisen inkluderer turistskat, forbrug af el og vand, skift af sengelinned, håndklæder og slutrengøring af lejligheden. Reservationen bekræftes ved betaling af en forudbetaling på 30%. Restbeløbet op til det fulde beløb for ydelsen kan indbetales til kontoen på ankomstdagen eller direkte ved ankomsten. Ankomst kl. 14 og fremefter. Afgang kl. 10. Turistskat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 3 km
  • Jernbanestation: 35 km
  • Lufthavn: 65 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 22 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer en velkomstdrink og frisk kold frugt, toiletartikler og husholdningsprodukter. Hårtørrer, kaffemaskine, kedel er til rådighed. Hvis du kommer med små børn, tilbyder vi dig en tremmeseng og en babyfoder. Lejligheden har to liggestole, der kan bruges til afslapning på stranden eller terrassen. Anbefalinger at besøge: Kornati- og Krka-nationalparkerne, Zrmanja-flodens kløft og naturparkerne Vrana-søen og Telašćica. Øen er ideel til at ride på stier i uberørt natur, cykle og nyde lokale delikatesser.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Franka
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 14 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Košice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2023
Dejligt og roligt.

Lejligheden er moderne, perfekt udstyret, ren, duftende. En hyggelig terrasse med liggestole og en duftende rosmarinbusk. Parkering ved huset. Strand med liggestole. Du har mulighed for at slappe af i skyggen af fyrretræer eller lige ved vandet. Ejernes tilgang: Ms. Martina og hendes mor er imødekommende og venlige. De svarede hurtigt på alle vores spørgsmål og anmodninger. Vi nød vores ophold til fulde. Vi vil helt sikkert være tilbage. Vi takker dig.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Gniezno,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, September 2023
Hvala Ana

Fantastisk ferie, lejlighed udstyret med alt hvad du behøver, meget rent, tæt på havet, Ana meget hjælpsom, smilende og venlig. Vi anbefaler det til alle, vi vil gerne vende tilbage. Tak skal du have! Venlig hilsen, Ana! Monika, Gosia, Juliusz, Tomasz September. 2023

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ljubljana,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2023
Dejlig lejlighed, fantastisk beliggenhed

Lejligheden er moderne, smuk, ryddelig, ren, godt og kvalitetsmøbleret. Der er også to liggestole til rådighed på terrassen. Placeringen af lejligheden er fremragende, første række fra havet. Der er også et brusebad ved stranden. Ejerne er behagelige, venlige og tilgængelige for alt, hvad en gæst har brug for. Jeg anbefaler stærkt!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Martina Poznić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Slovensk,
Ferielejligheder Franka annonce er blevet set 44378 gange siden 07.05.2019.