Ferielejlighed Ivan & AnđelaMolat - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Molat og Kroatiske øer!
Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte en reservation skal betales 20% forskud på vores bankkonto, og resten betales kontant, når du ankommer. Tid til at tjekke ind og tjekke ud er relateret til skibet og færgeforbindelse. Planlæg færger ændret i juni, og vi vil give dig de korrekte oplysninger, når tiden for afrejsen. Hvis du ønsker at Molat med bil reservering er påkrævet sted på færgen, og vi kan købe billetter, og du har brug for de penge tilbage, når du ankommer. Dette er den eneste måde at reservere dvs. Købe færgebilletter til bilen og billetprisen afhænger af længden / højden af ​​dit køretøj. Alle oplysninger på hjemmesiden for Jadrolinija.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 10 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 100 m
  • Posthus: 100 m
  • Lystbådehavn: 200 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Inden for vores to huse har en smuk dalmatiske værtshus, hvor gæsterne forberede dalmatiske specialiteter og byde dem velkommen med en velkomstdrink. Da vi er på øen, bare spørg vores gæster til at være hensynsfulde i vandforbruget. Kæledyr er velkomne, men de opkræver 5 euro per dag. Turist skat er 1 Euro per person for voksne og under 18 er gratis.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Ivan & Anđela
Ivan i Anđela Peranić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Mig og min kone vi har et socialt par, venlig og vi er tilgængelige, hvis nødvendigt. Jeg er en Kok ved handel og kan nyde mine Damatinske specialiteter, som du tjente på den store terrasse eller værtshus.

Ferielejlighed Ivan & Anđela annonce er blevet set 5714 gange siden 27.10.2016.