Ferielejlighed Grljević Mlini - Dubrovnik region

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Mlini og Dubrovnik region!
Detaljeret beskrivelse

Guest House Grljević er beliggende i et roligt og smukt sted Mlini. Mlini ligger kun 7 km fra Dubrovniks historiske centrum og 10 km fra lufthavnen. Smukke strande omgivet af århundreder gamle fyrreskove ligger kun 5 minutters gang fra lejlighederne. I nærheden af boligen er der alt hvad du behøver for en god og kvalitetsferie: busstation, butik, bageri, tankstation, klinik, posthus, indkøbscenter, mange caféer og restauranter. Alle lejligheder har aircondition, har en smuk havudsigt, parkering, satellit-tv, Wifi. Vi står til din rådighed for andre oplysninger.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Ved reservation skal gæsterne betale et forskud på 30% af det samlede beløb, og resten betales ved ankomst til boligen. Forskuddet refunderes, hvis reservationen annulleres 30 eller flere dage fra datoen for den planlagte ankomst til boligenheden. Hvis reservationen annulleres inden for en periode på mindre end 30 dage, refunderes forskuddet ikke.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 600 m
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 50 m
  • Lufthavn: 10 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Hele Grljević-familien står til din rådighed under dit ophold. Vi står til din rådighed for at anbefale steder og begivenheder, som du kan besøge hos os eller i nærheden. Efter aftale tilbyder vi også muligheden for at arrangere bådudlejning, bådture, fiskeri, organiserede ture og mere.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Grljević
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Slavonski Brod,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2021
For tilfreds

Som en familie på fire boede vi hos familien Grljević i en uge. Al ros for indkvartering, ryddelighed, udstyr i lejligheden, nærhed til stranden, værterne diskret og yderst gæstfri. Fra os er bedømmelsen 10/10, og vi planlægger bestemt at vende tilbage.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Lorena Grljević Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Tjekkisk,
Mere om ejeren

Hej, jeg hedder Lorena. Min mor Ksenija og jeg ejer lejligheden i gæstehuset Grljević. Min mor er normalt den, der vil hilse dig. Hun har arbejdet inden for turisme i 20 år nu. Vi vil gerne være meget imødekommende og hjælpsomme over for vores gæster, og det vil være vores ære at hilse dig. Kontakt os gerne!

Ferielejlighed Grljević annonce er blevet set 22756 gange siden 03.03.2020.