Ferielejlighed ZagaBrač Milna - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret lejlighed i stille bugt Osibova, 15 min. en kilometer væk eller et par minutter i bil, ved havet selv. Selve objektet er omgivet af skov, og der er små haver med sæsonbestemt vegetation samt en blomsterhave. Det har en overdækket terrasse på 35 kvadrater med et stort rundt bord, en tv-stol, to lænestole med et lille bord (en kombination af en spisestue og en stue. På terrassen på 25 m2, foran lejligheden, er der en lille bænk og to stole. Ned ad trappen er en udendørs bruser. På stranden er der et lille bord, en bænk med to sofaer og en parasol. Vi ønsker dig et behageligt ophold.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling er kontant ved check-in reduceret med 20% For mere end 4 voksne skal hvert depositum opkræves 10 € pr. Dag. Ankomsttid efter 14:00 og afrejse til 09:00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1.8 km
  • Bank: 18 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Lystbådehavn: 1.5 km
  • Sportsaktiviteter: 18 km
  • Nationalpark: 9 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Da vi elsker at fiske og gæsterne vil blive behandlet uden beregning, er grillen inkluderet i prisen Langs kysten har vi bugter, hvor det er muligt at forankre båden, for hvilken vi ikke betaler gebyr. Hvis en gæst vil, kan vi tage vores båd med vores båd for at besøge bugten, og hvis de har fiskekort og fiskeri. Faktisk har alle gæsterne brug for, og vi kan hjælpe, vi er villige til at hjælpe. Vi har en mindre plastbakke, som børn kan bruge (på padle), hvis deres forældre tillader det.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Zaga
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 8 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Sinj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2020
Vidunderlig bugt og vidunderlige værter

Indkvarteringen var ren og udstyret med alt hvad du har brug for på ferie. Molen giver udsigt over hele bugten, som er smuk og det rigtige sted at slappe af. Værterne gjorde vores ophold endnu smukkere, tante Zaga behandlede os med specialiteterne i hendes køkken, og Barba Mladen viste os bugten i en bådtur (tak). Vi håber at have muligheden for at komme og nyde igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Kære Vrcani

Tak for de venlige ord, det tror jeg, du er vi ser igen nogle sommer. I var kære og gode gæster Med venlig hilsen fra Zaga og Mladen

Rijeka,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2020
Hvil for krop og sjæl

Vi havde en vidunderlig tid, jeg anbefaler alle, der elsker fred lugten af fyrretræ og lyden af havet. Vi vender tilbage ved en anden lejlighed. Mange tak til tante Zaga og Mladen

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Kære Matei

Tak for dine venlige ord, vi takker dig for at være kær, stille og ryddelige gæster. På grund af det korte ophold (dine udflugter) andre vi skylder dig nogle hjemmelavede gourmet-specialiteter. Vi ordner det ved en anden lejlighed. Med venlig hilsen indtil det nye møde med Zaga og Mladen

RUŠE,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, Juli 2020
En beroligende ferie

Lejligheden tilbyder alt hvad du har brug for en ubekymret ferie på havet. Det ligger lige ved havet og tilbyder dig en privat strand, hvor du kan nyde freden uden skarer. Om natten er der fred og ro, omgivet af de naturlige lyde fra havet, og i løbet af dagen ledsages af lyden af krekling, duften af havet og fyrretræer. En behagelig sti omgivet af olivenlunde fører til centrum af Milna. Jeg anbefaler det til alle, der ønsker en virkelig fredelig og afslappet ferie ved havet. Ejerne af lejligheden er meget venlige og gæstfri.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Kære Denis og Tiana

Vi er glade for, at du tilbragte en dejlig ferie med os og at du har følt alle fordelene ved naturen ved havet. Mange tak for de venlige ord, og vi tror på det igen mødes vi samme sted. Vi ønsker dig alt godt og tak igen Din dejlige holdning til os. Modtag hjertelig hilsen fra Zaga og Mladen.

Vis alle anmeldelser
Zaga Radman Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Italiensk,
Mere om ejeren

God dag til dig. Det er det sværeste at skrive om mig selv, så jeg vil springe det over og ønske, at du føler dig godt tilpas i min lejlighed, og at dit ophold forbliver et behageligt minde, og at jeg behandler dig, som jeg gerne vil have en person i samme situation til at behandle mig. Vi ses snart og med venlig hilsen Zag

Ferielejlighed Zaga annonce er blevet set 49555 gange siden 20.05.2014.