Ferielejligheder Villa MeliMedulin - Istrien

priser fra € 55 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Medulin og Istrien!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne "Villa Meli Medulin" ligger i en stille del af byen Medulin på den istriske halvø, et populært sted for sommerferie og rekreation. Inden for huset er der gratis parkering, wi-fi og grill til rådighed for alle gæster. Ekstra faciliteter inkluderer en restaurant (Lidl, Plodine), restauranter, sports- og underholdningsfaciliteter. Frisk luft, rent hav og aircondition, er en garanti for en behagelig afslapning. Komfortabelt møblerede og fuldt udstyrede lejligheder er det perfekte valg for familier. Du kan vælge en eller to værelses lejligheder af eget valg. Lejlighederne ligger 1000 meter fra havet. Alle lejligheder har en smuk, direkte havudsigt. Nærliggende er også den populære sandstrand Bjeca, Kamenjak parken, øerne Ceja, Bodulaš, Levan. Nyd og slappe af på din ferie, vil helt sikkert give dig Villa Meli Medulin lejligheder. For gæster, der opholder sig to eller flere uger, arrangerer værten en gratis grill.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Disse priser er for op til 4 personer. En forskudsbetaling på 300 € betales for lejlighedsreservationen. Det resterende beløb skal betales ved ankomsten. Rengøring er opkrævet 45 €. Check-in er 16,00 timer, Check ud indtil 9:00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 1 km
  • Strand: 1.5 km
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 500 m
  • Tankstation: 1 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
På vores gæster er der grill, wifi og parkering på gården.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Meli
Melanie Busljeta Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

En person, der kan lide at rejse og udforske andre områder og kultur.

Ferielejligheder Villa Meli annonce er blevet set 22502 gange siden 13.05.2018.