Ferielejligheder Villa BukvićMedulin - Istrien

Detaljeret beskrivelse

Smukke og meget pænt indrettede lejligheder i Pješčana Uvala, kun 300m væk fra havet. Pješčane Uvala Centre er også 300m væk, hvor de første restauranter er placeret. Med hver lejlighed er der også en parkeringsplads på vores land, der er indhegnet. Billeder til lejligheder StudioA1, Studio A2 og Studio A3 er identiske, det vil sige det samme, fordi udførelsen af ​​lejligheden udføres fysisk, således at alle tre lejligheder er helt identiske og udstyret i kvadratstørrelse. Studiolejligheder A1 og A2 ligger på havets haveside, og Apartment Studio A3 vender ud mod gaden. Mellem terrassen og gaden strækker en dejlig del af haven med et rigt græsplæne, så det er tilstrækkeligt adskilt fra gaden.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationer modtages skriftligt til elektronisk post ved at sende en e-mail-besked. Forskuddet er 30% af det samlede ophold. Det bedste tidspunkt at ankomme er lørdag efter kl. 14 og det ideelle tidspunkt at afrejse er indtil kl. 9.00. Til slutrengøring af lejligheden opkræves vi for Studio Apartments 25 €, og for Lejlighed A1 35 €. For hver reservation tager vi for alle lejligheder et depositum på 150 €, som vi vender tilbage til gæsten ved afrejse!
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 300 m
 • Strand: 300 m
 • Bycentrum: 300 m
 • Dagligvarer: 400 m
 • Restaurant: 300 m
 • Læge: 3 km
 • Apotek: 1.5 km
 • Bank: 500 m
 • Posthus: 3 km
 • Tankstation: 3 km
 • Busstation: 6 km
 • Jernbanestation: 4 km
 • Lufthavn: 11 km
 • Lystbådehavn: 500 m
 • Sportsaktiviteter: 2 km
 • Diskotek: 3 km
 • Kasino: 2 km
 • Nationalpark: 15 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Derudover tilbyder vi brug af vores grill og pavilloner efter aftale med værterne. Hvis der kræves vaskeri, og vi gør denne service med en erstatning for vask. Internetadgang via W-LAN er inkluderet i prisen på lejligheden.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Meget godt 4/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
boss Pécs,
Godt (3/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+2 Juli, 2018
Trods en lille skuffelse var det hensigtsmæssigt.

Stedet er rent og ryddeligt i haven, værelserne er nice, værten opfylder alle anmodninger. Det hjælper i alt. Det var en lille ting, jeg ikke kunne lide. Ved ankomsten ud over værelsesprisen blev værelset rengjort for yderligere 25 euro for ejeren, som ikke var inkluderet i vores korrespondance og ingen steder i prospektet.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Ejernes svar
Vores store skuffelse

Sådanne gæster, som disse tre familier med hr. Zsolt Horvath, ville aldrig lade mig komme ind i lejlighederne, at jeg vidste, at de ville opføre sig. De dumpede gitterene på grillene, drak haven lyset, som de ønskede og kunne lide dem (uden spørgsmål), forlod ubehandlet grill i haven og efterlod også et beskidt bord, som de spiste i pavillonen ved siden af ​​grillen, med satsen faldt af brandmanden bare fordi de tog det af og troede, at det var en slags kamera, der kunne gøre dem, men affaldet vidste ikke engang, hvordan de skulle sorteres ud, så de adskilt det. På vores prisliste har vi overalt understreget, at slutrengøring er opkrævet, og hvis sådanne gæster ikke ved, hvordan de kommunikerer med værten, fordi de kun kender det ungarske sprog, så deres problem. Sådanne gæster som disse kan findes overalt, som ikke ved, hvordan man opfører sig kulturelt og hvem pålægger nogle af deres disciplin på deres regime og rytmen af, hvordan vi opfører os. For det første bør du lære grundlæggende og grundlæggende former for kultur og adfærd i et fremmed land, så tal om noget. Jeg reddede en e-mail til hr. Zsolt, som jeg ikke sendte til sin adresse, jeg ventede, og det var godt, at jeg ventede på ham at komme først. Jeg ville elske, hvis han kunne læse min kommentar.

Bernadetta Wrocław,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4+2 Juli, 2017
komfortabel lejlighed

I Pjescana brugt Uvala to uger med familien. Landsbyen er stille, har en temmelig stenet, og delvist stenstrand, men der var dage, hvor det var helt overfyldte. Adgang til stranden tog omkring 10 minutter. Lejligheden var komfortable og godt udstyret. Han havde masser af rum-2 soveværelser, 2 terrasser, køkken, badeværelse, stue og spiseplads. Køkkenet har opvaskemaskine, ovn, køleskab, kaffemaskine og elkedel i øvrigt alt det nødvendige udstyr til at forberede måltider, det var meget ren. Alt i alt meget gode ferieminder.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
komfortabel lejlighed

Mange tak til de synlige positive kommentarer! Familie af Bernadette var meget korrekt, men for nogle mangler, der var i begyndelsen af ​​opholdet fandt sted er grunden for første gang i Kroatien, så de skal have en vis tid til at vænne.

Vlado Bukvić Annoncering idet 2011
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

En familie personen, gift, tre børn og seks børnebørn, pensionist. Arbejdsliv opholdet i udlandet, tale og skrive tysk meget godt, og jeg bruger det engelske sprog.