Ferielejligheder SaskinjaŠolta Maslinica - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

I huset Saskinja i den nye del af fiskerbyen Maslinica ligger, direkte ud til en smuk stenstrand, 4 smukt indrettede lejligheder og en rummelig lejlighed på 1. sal med stor terrasse, alle orienteret mod vest med smuk udsigt over havet og øer foran Maslinica. Hver lejlighed har en terrasse, hvorfra du kan opleve de smukkeste solnedgange på øen. Ved siden af huset er en gårdhave med parkeringspladser i skyggen af fyrretræer. Gæsterne kan også bruge grillen i haven. Til centrum med marked, taverner, pizzeria og restauranter, hvoraf nogle er af høj klasse (restauranten på slottet Martinis Marchi byder på berømte kroatiske og topvine fra hele verden), har du kun femten minutters let gåtur langs kysten. Hvis du vil være alene, så svøm eller sejl i kajak til øerne Saskinja eller Polebrnjak, som ligger kun 15 minutter fra stranden. For dem, der kan lide sand, ligger sandstranden i den nærliggende bugt.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Slutrengøring: 30 € for lejligheder AP1 til AP4 Turistskat: inkluderet i prisen
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Vi anbefaler at tegne en forsikring, hvis du bliver nødt til at aflyse rejsen, for afbestiller du inden for de sidste 4 uger før ferien, har ejeren ret til et beløb på 80 % af kontrakten. Ved afbud inden fristen på 4 uger beholder vi forudbetalingen, altså 30% af det aftalte beløb. Hvis ankomst på grund af faren for en pandemi ikke er tilladt eller mulig, eller hvis ankomsten er for risikabel, er situationen på Solta mindre gunstig end i ankomstlandet, kan du annullere reservationen op til 14 dage før ankomst med en tilbagebetaling af 100 % af det indbetalte beløb.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 9 km
  • Apotek: 9 km
  • Bank: 11 km
  • Posthus: 9 km
  • Tankstation: 11 km
  • Busstation: 400 m
  • Lufthavn: 29 km
  • Lystbådehavn: 600 m
  • Sportsaktiviteter: 100 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
. Cykel- og kajakudlejning med rabat til vores gæster. Det er muligt at arrangere bådture til Trogir, bådture rundt i Solta, ture til Krka-vandfaldene, organiseret sightseeing af Diocletians Palads og Split, rafting på floden Cetina, alt sammen gennem vores lokale agentur i Maslinica.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Saskinja
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 8 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Gorenja vas,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2023
Fantastisk lejlighed

Vi har allerede holdt ferie med Zlatko og Ankica på fjerde år. Fantastisk beliggenhed og lejlighed, tæt på havet, alt er fantastisk.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Mokronog,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2023
Forlad 2023

Vi har været sammen med vores familie i 6 år i træk i disse lejligheder, og vi skal også næste år. Vi har også anbefalet dem til andre venner, der er glade for at tage på ferie og er meget tilfredse. Vi er meget tilfredse med korrekt forhold til ejerne Zlatko og Ankica, som er meget fleksible og hjælpsomme. Højt anbefalet!!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
herbsleben,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2022
Ferie

Det er bare ren afslapning at tage på ferie her. Meget søde og venlige værter meget hjælpsomme. Lejligheden meget ren og pænt møbleret. Det smukke Adriaterhav lige uden for døren. Kan varmt anbefales, vi havde en dejlig og afslappende ferie. Mange tak

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Zlatko Burić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Jeg gik tilbage til øen min barndom med sin kone efter 30 års ophold i Berlin. Med stor glæde og nysgerrighed allerede været vært seksten gæster fra hele Europa. Ud over at arbejde med gæsterne og producere høj kvalitet olivenolie med miljøcertificering, samt et udvalg af syltetøj og likør. Vi glæder os til at se dig!

Ferielejligheder Saskinja annonce er blevet set 81310 gange siden 07.12.2014.