Ferielejlighed Villa AngelinaŠolta Maslinica - Kroatiske øer

priser fra € 100 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Šolta Maslinica og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Brand nye, rummelige og moderne lejlighed i den bedste del af olivenlunde. Lejligheden har to terrasser med udsigt over den smukke skærgård af øer og krystalklart vand, rigelig parkering, omgivet af grønne områder og Middelhavet blomster, er anlægget ligger 10 minutters gang fra byens centrum og 30 meter fra strandene. Understreger de lejligheder vest, en behagelig sommer brise Mistral og nyde de smukke solnedgange på terrassen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Via hjemmeside eller facebook side, er det muligt at lave en booking datoer, med tvungen betaling på 30% ved booking. Minimum booking periode er seks dage og anbefales som en start ophold lørdag i lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Lystbådehavn: 400 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Ud over den komfortable indkvartering og gæstfrihed af værten ved ankomsten gæster levere turist kort og informationsmateriale om alle de attraktioner og turistmæssige ydelser (leje cykler, scootere, surfbrætter, kajakker, både, ture, restauranter etc.), som er tilvejebragt på en ø Solta, der er mulighed for indkøb af indfødte og helt naturlige ø produkter (vin, olivenolie, brandy, marmelade, honning, etc.), og det er muligt at organisere et vaskeri på en lokal Laundromat efter anmodning.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Villa Angelina
Mario Mestrovic Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejlighed Villa Angelina annonce er blevet set 26688 gange siden 04.11.2014.