Ferielejligheder Olive and PopeyeMarina - Split og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Marina og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne Oliva og Popeye er placeret i en familie hus i hjertet af Marina, rolig grøn gade promenade fra centrum til supermarkedet. Marina er en fredelig lille landsby beliggende direkte mellem Sibenik og Split. Inden for 100 meter fra huset er alle nødvendige faciliteter (supermarked, bager, slagter, posthus, apotek, marked, Fiskemarkedet klinik, pengeautomater, restauranter ...), undtagen den lokale stenstrand, der er omkring 300 meter op så let gåtur du kommer til 8 minutter. Huset er langt fra havet omkring 50 m og er beliggende i den anden vej fra havet. Med henblik på parkeringshuset kan anvendes. To-værelses lejlighed Popeye 50 m2 beliggende i stueetagen og har en stor gård på 40 m2 i skyggen! Lejligheden er fuldt udstyret og har et stort køleskab, gas og elektricitet, mikroovn, kedel, aircondition, LCD-tv 82 cm, vaskemaskine, Wi-Fi, minibar. Studio lejlighed Oliva 30m2 nyindrettet ligger på første sal og har en balkon på 10 m2, og hele familien 2!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Efter en bekræftet reservation gæst mailkonto til at sende et forskud på 30% af reservationen. Hvis lejligheden er til rådighed, kan gæsterne ankomme tidligere end 14 timer, så når de går på den samme dag, hvis du ikke har en erstatning gæster kan bo i mere end 10 timer! For gæster, der ankommer i lufthavnen Split'm på din tjeneste transport til lejligheden! I tilfælde af annullering af ankomst kan du få alle eller en del af det beløb, du kan komme tilbage til det traditionelle system med fradrag transaktionsomkostninger 100% refusion for aflysninger 60 dage eller mere før ankomst 50% refusion for aflysninger inden 30-60 dage 25% refusion for aflysninger inden 15-30 dage 0% inden for 2 uger ankomst
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 70 m
  • Dagligvarer: 60 m
  • Restaurant: 70 m
  • Læge: 20 m
  • Apotek: 60 m
  • Bank: 12 km
  • Posthus: 60 m
  • Tankstation: 13 km
  • Busstation: 200 m
  • Jernbanestation: 45 km
  • Lufthavn: 15 km
  • Lystbådehavn: 200 m
  • Diskotek: 14 km
  • Kasino: 12 km
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Drink eller kaffe pause er en integreret del af tilbuddet. ! Lejlighederne er udstyret med en mini bar, som er gratis at bruge! I min fritid jeg gerne dykning og fiskeri, og gæsterne kan hvis de ønsker at komme med mig at se under overfladen af, hvad det ligner. For alle spørgsmål med glæde til din rådighed, og gæsterne planlægge udflugter, hvad de gerne vil. Med min båd (Atlantic PH 560 med Honda Vtec 90) kan mine gæster til at køre rundt i øhavet kun udgifterne til brændstof. Og gæster opholder sig mere end en uge kunne købe nogle seafood specialiteter!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Olive and Popeye
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Essen,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Olive and Popeye, August 2016
Dette bør være resten!

Et smukt og roligt sted. Lejlighederne (vi holdt 3 dage og flere 8 dage i lejlighederne) er udstyret med stor sans for detaljer. Alle fordi fotografierne. Tonci og slags hjerte til at møde os, og til tider vi blev behandlet til hjemmelavede rødvin, tørrede figner, grillet blæksprutte, som fanges Tonci! Placering god, kan du nemt nå til fods havet, bager, slagter, fisk / frugt marked, posthus, supermarked, ATM, restauranter, klinikker, så der i virkeligheden alle inden for 100 meter. For ture er der mange muligheder, såsom Split, Sibenik, Trogir, Krka National Park, og meget mere! Kort sagt, er der en god hvile og nemt! Tak igen for din varme velkomst og ønsker dig alt det bedste!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra russisk - Vis original
Essen,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Olive and Popeye, August 2016
Ferie med udflugter

Så bør ferie altid være god! Smuk og rolig beliggenhed. Lejlighederne (vi opholdt sig 3 dage i de større og 8 dage i den mindre lejlighed) er udstyret med masser af opmærksomhed for detaljer. Alt er præcis som på billederne. Vi modtog en varm velkomst og for os var det nice overraskelser - hjemmelavede rødvin, tørrede figner, lækker calamari! Placeringen er stor, fordi du kan komme rundt til fods. (Strand, bager, slagter, fisk / frugt marked, posthus, supermarked, ATM, restauranter, klinik, alle inden for 100 meter. For dagture er der mange muligheder, for eksempel, Split, Sibenik, Trogir, Krka National Park og meget mere! Kort sagt, kan du kun føle sig godt her! Tak igen for din kærlige velkommen og ønsker dig mange kære gæster i din lejligheder.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Mursko Središće,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Olive and Popeye, August 2016
Den perfekte ferie

Super møbleret studio lejlighed, har alt hvad du virkelig har brug for en perfekt ferie med familien. Den smukke terrasse, altid i skyggen. Ejerne er altid til rådighed, føler virkelig jeg hyggelig familiær atmosfære. De tilbød os alle, så vi følte komfortable og super maksimum. Forberedt os savrešen frokost (igen mange tak for det). Alt, på billederne, du er ejer gjort en indsats og detaljer, vi alle objasio. Meget rent og godt vedligeholdt, renlighed er 10 :) Tjenesten fantastisk vært. Absolut anbefales til familier med børn. Alt er tæt, by, strand, legeplads. Og vigtigst af alt, ingen skarer på stranden, så der er ingen skubbe. Priserne på mad og drikkevarer i byen, på stranden er ganske reel, og ikke hævede. Marina er den perfekte ferie for folk, der har brug for fred og en dejlig familie ferie. Nærheden af ​​store byer, men kan let og meget at se.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Hilsen fra Marine!

Hej Verden! Tak for de pæne ord jeg ikke, de ville ikke være så smukt valgt, din kommentar betyder meget! Vi er glade for, at du var vores gæster. Sommer vi tog, Neda er, i dag (11.09.) Smuk dag derude omkring 30 * C og ikke 22 C * græshopperne stadig synger! Hej til os alle! Tonci

Vis alle anmeldelser
Tonći Radić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg blev født i Dubrovnik i 1970. Jeg arbejder på skibsværftet Trogir. I min fritid Jeg kan godt lide fiskeri og dykning. Familiens hjem lever med sin kone (Good 1973) datter (Antonella 1996) og søn (Piero 2003)

Ferielejligheder Olive and Popeye annonce er blevet set 38899 gange siden 09.01.2015.