Ferielejligheder VukelićKrk Malinska - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

To veludstyrede og indrettede lejligheder i stueetagen af et hus i en rolig del af Malinska, med sikker semi-overdækket parkering, overdækkede terrasser med udsigt over havet, anlagt have med middelhavsvegetation, grill i baghaven. Lejlighederne har aircondition, LCD SAT TV, Wi-Fi internet. Udstyret køkken - mikroovn, filter kaffemaskine, brødrister, opvaskemaskine.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling - kontant eller bankoverførsel. En forudbetaling er obligatorisk som bekræftelse af reservationen på 30% af opholdets samlede pris, og det resterende beløb betales kontant umiddelbart ved ankomst til lejligheden. Efter anmodning sender vi en skriftlig bekræftelse på reservationen. Adgang til lejlighederne er fra kl. 14.00. Det er indtil kl. 10.00 at forlade lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Annullering af lejlighedsreservationen er mulig op til 30 dage før ankomst uden gebyr eller betaling, og i tilfælde af annullering af reservationen inden for 30 dage refunderes forudbetalingen ikke.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 800 m
  • Lufthavn: 15 km
  • Lystbådehavn: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 1 km
  • Nationalpark: 100 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En velkomstdrink er inkluderet i prisen. Husdyr på forespørgsel. For gæster, der ønsker at flygte fra byens stress og jag, tilbyder vi en beroligende og afslappende oplevelse i vores lejligheder, og vi er tilgængelige for at vælge restauranter, bådture, underholdning, ture til den naturlige skønhed på øen Krk og sine omgivelser, og besøg på kulturelle seværdigheder. Vi sørger for renlighed, desinfektion, vi tilbyder et sikkert sted at bo. Den nærmeste strand ligger 100 m fra lejligheden. I nærheden af lejligheden er indkøbscentre, posthuse, banker, restauranter, apoteker. Malinska er en smuk kystby, beriget med promenader, afmærkede cykelstier, beriget med kulturelt indhold. Smukke strande med rigtig gode forplejningsfaciliteter strækker sig over hele byen. Det er også en populær weekenddestination på grund af dens gode forbindelse til fastlandet.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Vukelić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 16 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Sv.nedelja,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2023
Ros

Vi takker værterne for deres venlighed og varme på alle måder. Vidunderlige mennesker, tillykke.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Jesenice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, Juni 2023
App.Vukelić Malinska, Mate Balote 1 Krk

Fremragende!!! Min mand og jeg har været flere gange, og vi har ingen kommentarer...værten er venlig, hjælpsom og kommunikativ. Top destination. Vi kommer igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
hilsen

Hej kære Silva. Tak for din søde kommentar og vi glæder os selvfølgelig til, at du besøger os igen!

Samobor,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, Maj 2023
Ros

Smuk studielejlighed, rent og ryddeligt, meget pænt indrettet og udstyret med alt hvad du behøver. Terrassen er rummelig, overdækket, med en smuk udsigt over havet og solnedgange. Stranden er i nærheden, få minutters gang, og på stranden er der en hyggelig bar med fremragende kaffe og andre tilbud. En yderst dejlig og behagelig ferie med de vidunderlige værter fru Vlatka og hr. Damir. Vi kommer helt sikkert tilbage! Maja og Dražen fra Samobor

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Svar

Kære Maja og Dražen, mange tak for jeres smukke kommentar. Vi håber at kunne være vært for dig igen. Med venlig hilsen Vlatka og Damir Show citeret tekst

Vis alle anmeldelser
Vladimira Vlatka Vukelić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Med ønsket om at være dine behagelige værter i vores hus i Malinska på øen Krk, og at dit ophold hos os vil forblive i dine gode minder, så du altid vil være glad for at vende tilbage til os, ser vi frem til at byde dig velkommen. Velkommen, kære gæster!

Ferielejligheder Vukelić annonce er blevet set 52356 gange siden 08.08.2016.