Ferielejlighed IngridKrk Malinska - Kroatiske øer

Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret fire-værelses duplex lejlighed med privat parkering og have. Den består af en terrasse, balkon, køkken, stue, toilet / badeværelse og to soveværelser. Lejligheden er beliggende for enden af ​​gaden, der ikke er optaget. Afstand fra stranden og restauranter, fem minutters gang fra byens centrum 20 minutters gang langs strandpromenaden.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation opnås ved at betale 25% af det samlede beløb. Hvis det er en syv-dages ophold, er gæst udveksling sker om lørdagen. På dagen skift af gæster, er det ønskeligt, at gæsterne forlade lejligheden med 10 am, og ankomsten af ​​nye gæster er efter 14 timer. Gæster, der ankommer med fly til lufthavnen Rijeka (Krk), giver gratis transport ved ankomst og afrejse fra lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 300 m
 • Strand: 300 m
 • Bycentrum: 1.5 km
 • Dagligvarer: 100 m
 • Restaurant: 100 m
 • Læge: 1 km
 • Apotek: 1.4 km
 • Bank: 1.4 km
 • Posthus: 1.7 km
 • Tankstation: 1.4 km
 • Busstation: 1.3 km
 • Lufthavn: 15 km
 • Sportsaktiviteter: 2 km
 • Diskotek: 1.3 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne tilbydes muligheden for at bruge den udendørs grill på den store terrasse. I centrum af byen er at tilbyde en bred vifte af turist udflugter. Det er tilladt at bo i lejligheden hunde af mindre racer, der opkræves 5 € per dag.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Ingrid
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Koprivnikar Ljubljana,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 Juni, 2018
Fantastisk ferie

Lejligheden er komfortabel, ren, cool ... alt hvad du behøver for en afslappende ferie. Med det Ingrid er ved at ændre alt pænt. Stranden er fantastisk, der findes noget for hver. Vi nød og håber vi vender tilbage. Tak. Ingrid for alle. hilsner

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Jelena i Dragoslav Beograd,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 Maj, 2018
Igen på samme sted

Ligesom sidste gang, alt det bedste for Ingrid og for lejligheden. Jeg laver en kommentar igen for at rose prisene for over 3 år siden, det renoverede køkken og stuen til et rent kæledyr forblev så godt som det plejede at være.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Igel Bottrop,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4 Maj, 2017
store ferie

Vi var slutningen af ​​maj til midten af ​​juni 2017 "Ingrids lejlighed." Det var en stor ferie. Huset har alt hvad du behøver for en afslappende ferie. Indkvartering var meget ren og venlige. de to køleskabe er særligt stor stede. Miljøet er meget stille. En lille marked (i morgen for brød / ruller) er kun 100 meter væk. Strand og placering er også inden for rækkevidde. Landsbyen er også meget centralt beliggende for udflugter på øen. Haven byder på hele dagen både solrige og skyggefulde steder. Huset havde ikke så meget opvarmet ved højere temperaturer, så vi kunne undvære det eksisterende klimaanlæg. Ejerne er meget rart og nyttige og altid tilgængelig, når nødvendigt. Vi blev mødt med is og kulde appelsinjuice. Også parkering på ejendommen er stor, som i skyggen (aftenture i den kølige bil). Selv Internet venner får deres omkostninger, WiFi uden problemer. Huset er stærkt anbefales, pris / ydelsesforhold god. Vi vil være tilbage, allerede reserveret. Selv vores hund følte meget komfortabel. Tak kære udlejer for en fantastisk ferie.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ingrid Grabovac Annoncering idet 2013
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,