Ferielejligheder AnamariaLošinj Mali Lošinj - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Villa Anamaria ligger i en rolig del af Mali Lošinj, ved indgangen til Lošinj-bugten i første række til havet. Så om morgenen med kaffe nyder du refleksionen af havet, mågernes flyvning og indsejling af både i Lošinj-bugten, og om aftenen bliver du sovnet af lyden af bølgerne. For dig er der 5 dobbeltlejligheder i forskellige størrelser og indhold, fra en større med en stor altan, en stue, en opvaskemaskine og en vaskemaskine til en mindre lejlighed i stueetagen. Stranden nær huset er ikke en af de smukkeste strande i Mali Lošinj, men den giver bestemt mulighed for behagelig forfriskning foran huset. Lejlighederne er fuldstændig og moderne indrettede. Parkering er placeret foran huset, og gæster, der kommer med både, får indkvartering til trailere. Hvis du vil, kan vi arrangere bådens kaj med bytjenesterne, der leverer den. Puljen giver ekstra komfort med muligheden for at svømme i dårligt vejr, fordi vi har en kuppel, der desuden varmer vandet i poolen. Hvem kan lide varmere vand, vandet i vores pool er i slutningen af september, ofte 28 grader

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at reservere er det nødvendigt at betale 30% af den samlede pris for indkvartering. Resten af beløbet for den reserverede bolig betales kontant ved ankomsten. Ved ankomsten afleverer du dit ID-kort / pas til værten og betaler for den aftalte indkvartering fuldt ud. Det personlige dokument vil blive returneret til dig efter registrering i gæstebogen og registrering hos Turiststyrelsen og senest inden for 24 timer. Slutrengøring efter boligenheder (Anamaria 1-4 20 €, Anamaria 5 - 30 €). Kæledyr er velkomne med annoncering og tillæg på 5 € per dag. Gæsterne har mulighed for at bruge grillen efter forudgående anmodning fra værten. Vi forventer ankomsten af gæster fra kl. 14 og deres afgang indtil kl. 10.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 1.8 km
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 1.8 km
  • Posthus: 1.8 km
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 1.6 km
  • Lufthavn: 70 km
  • Lystbådehavn: 300 m
  • Kasino: 2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Anamaria
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, August 2022
5+

Lejligheden er meget ren og pæn, og udsigten fra terrassen er smuk. Med hensyn til værten, al ros, yderst venlig, tilgængelig og villig til at hjælpe. De gav os meget nyttige "retningslinjer" om, hvad vi skal besøge, hvor vi skal spise osv. Tilgængelig til enhver tid og villig til at chatte. Swimmingpoolen i boligen er altid tilgængelig, vandtemperaturen er behagelig, og omgivelserne er fredelige. Stranden under boligen er også stille, der er steder, og det er meget tæt på. Vores anbefaling er at tage cykler for fuldt ud at udforske øen, alt er tæt på cykel, der er også stier for cyklister, og du kan også finde adskillige skjulte strande.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Pakrac,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, Juli 2021
Hvile

Fantastisk sted at slappe af, lejligheder pæne og smukke havudsigt og solnedgang fra terrassen

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
kranj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, Januar 1970
Fantastisk lejlighed ved havet

Meget venlig vært, lejligheden er smuk, ryddig, rummelig med en smuk terrasse med udsigt over havet. Miljøet er fredeligt. Det er fantastisk, fordi de har en pool, der varmer op til ca. 30 grader. De er også meget venlige til hvalpekæledyr. Vi vil helt sikkert være tilbage.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Mine kære faste gæster snart!

Tak Tina, tak for de gode kommentarer. Vi ses !

Vis alle anmeldelser
Jasmina Kalaj Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Velkommen til vores lejligheder, vi glæder os til din ankomst. Din komfortable ferie er vores prioritet, så vi forsøger at gøre alt, hvad vi kan for at få det til at ske. Tak fordi du valgte os til din ferie! Vi ønsker dig et behageligt ophold!

Ferielejligheder Anamaria annonce er blevet set 77584 gange siden 25.04.2018.