Ferielejlighed ArtyLošinj Mali Lošinj - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Den fuldt udstyrede lejlighed Arty, kategoriseret med 4 stjerner, er udelukkende beregnet til indkvartering af 2 personer. Det er et separat anlæg ved siden af huset, hvor værterne bor. Det er beliggende i et roligt område nær flere strande og er ideel til ferie. Det er kun få minutter væk fra de nærmeste strande, og lidt længere er der flere smukkere strande. Det er muligt at medbringe et kæledyr til lejligheden mod et ekstra gebyr på 10 euro. En velkomstdrink er inkluderet i prisen. Ud over et fuldt udstyret køkken, spisestue, soveværelse og badeværelse har lejligheden også sin egen parkeringsplads, plads til cykler, grill kun for gæster, WI-FI internet uden ekstra omkostninger, aircondition, varme, tv, satellit fad, ... I køkkenet får hver gæst : ny svamp og vaskemiddel til opvask, køkkenruller, . .I køkkenet er der også: brødrister, kaffemaskine, elkedel, stativ mixer,... Vi ønsker dig en varm velkomst og en behagelig ferie i vores lejlighed! I https://iqmdestination.com/listing/apartman-arty/ http://www.kvarnerfamily.hr/katalog_zoo

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Bestil venligst lejligheden fra lørdag til lørdag eller fra søndag til søndag. Det ideelle tidspunkt for ankomst til lejligheden bør være efter kl. 14.00, og tidspunktet for afrejse bør være før kl. 10.00. Hvis du ankommer tidligere, kan du efterlade dine ting, indtil lejligheden er rengjort! Forskudsbeløbet er 50 - 100 euro.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen refunderes fuldt ud, hvis gæsten annullerer reservationen, mindst 15 dage efter reservationsdatoen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 8 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 90 m
  • Læge: 8 km
  • Apotek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posthus: 8 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 8 km
  • Lufthavn: 4 km
  • Lystbådehavn: 7 km
  • Sportsaktiviteter: 8 km
  • Kasino: 8 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En velkomstdrink er inkluderet i prisen. Inden for lejligheden er det muligt at leje 2 enkeltpersoners kajakker til kørsel langs den smukke kyst eller du kan besøge de omkringliggende øer til en god pris. Du kan tage kajakkerne på de passende vogne fra boligen til kysten. Sammen med kajakudlejningen kan du også få vandtætte tasker til tøj eller mad, og beskyttelse til mobiltelefoner.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Arty
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, August 2023
Årlig ferie i blomsterhuset Arty

Kære frue. Marina, næsten en måned er gået siden afslutningen af vores årlige ferie i den blomster- og grønne oase i "Arty" lejligheden. Efter at have samlet indtrykkene og sammenlignet thumbnails af vores ophold, konkluderede vi enstemmigt, at det var en årlig ferie fyldt med fornøjelse, tilfredshed og afslapning. Dette blev naturligvis bidraget af den fremragende bolig i din lejlighed fyldt med usædvanlige detaljer, hvori dit kunstneriske talent er inkorporeret; dets udstyr med alle de nødvendige faciliteter; lejlighedens miljø med blomsterfarven og duften af middelhavsgrønt; nærhed til stranden - nedstigning i "flere hop" og dets århundrede gamle nåletræ, der skaber en behagelig skygge; adgang til havet og dets renlighed. Din forfatters gave, en dukke fyldt med lavendel, får os til at sove hver nat med dens berusende duft og minder os om dagene i vores årlige ferie...... Endnu en gang tak for gaverne og gæstfriheden. Hilsen fra Osijek til dig, hr. Mirko, Lovra og Matej. Vlasta og Darko

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Årlig ferie 2023

Kære Vlasta og Darko, Tak for de vidunderlige rosende ord, og vi er glade for, at I havde et så dejligt ophold hos os! Vi ser frem til det nye møde og sender vores bedste hilsner fra Artator!

Zagreb-Dubrava,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, Oktober 2022
Jeg kommer tilbage!

Lejligheden er meget ren, pænt indrettet og veludstyret, omgivet af blomster og diverse grønne områder i haven og det omkringliggende område. Værterne er meget venlige og imødekommende. Talrige strande og promenader kan findes i alle retninger. Kæledyr er velkomne og er meget tilfredse med forholdene. Ekstremt roligt og positivt miljø, ideelt til ægte hvile og nydelse.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Lejlighed Arty

Kære fru Biserka, vi takker for din vidunderlige kommentar, og vi er glade for, at du nød, hvilede og var tilfreds med dit ophold hos os! Jeg glæder mig til at møde dig igen! Vær hilset!

Hrastnik,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, Juli 2019
Artatore

Her var min partner og jeg på ferie sidste sommer, og det var mere end perfekt! Lejligheden er pænt dekoreret, ren, velholdt og indeholder alle de ting, du har brug for på din ferie (foldere, alt køkkenudstyr, grill, bruseglas, osv.) Ved ankomsten hilses du først af deres mere end venlige hvalp Azka, der byder dig velkommen hver dag . Ejerne er også meget venlige, især fru Marina, der passer dig så lidt som muligt og overrasker dig med lidt opmærksomhed. Stranden ligger kun få skridt væk, samt en butik, der serverer varmt og frisk brød og croissanter hver morgen. Men vi brugte strandene i nærheden såvel som alle de andre, lidt mere fjerntliggende og afsondrede strande, som vi kørte eller gik til fods til. Ferien har vi forblevet i en meget kærlig hukommelse, og vi vil stadig tale. Stærkt anbefale!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Lejlighed Arty

Kære Rosana, tusind tak for din positive og dejlige mening om vores lejlighed. Jeg er glad for, at det var så rart og gjorde dig komfortabel med os. Endnu en gang tak, tak og venlig hilsen!

Marina Kajkara Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Velkommen! Vi ønsker dig et fredeligt og behageligt ophold i vores hus og den smukke landsby Artatore!

Ferielejlighed Arty annonce er blevet set 49830 gange siden 13.09.2017.