Ferielejligheder Roso Makarska - Split og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Nyt udstyrede, moderne lejligheder med aircondition i et roligt område af Makarska. Lejlighederne ligger få minutters gang fra stranden og centrum. Fredelige omgivelser og nydelse af ferie vil give dig sand fornøjelse. Uanset om du elsker natur, ferie, nyder havet eller går ud om natten, er dette det rigtige sted for dig. Vælg lejlighederne beliggende på Put žuke 12 i Makarska og nyd din ferie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betalingsmetode: forudbetaling på 25 til 30% til kontoen, resten kontant ved ankomst til lejligheden. Prisen for et ophold på op til 4 nætter forhøjes med 30%. Hvis gæsten betaler forudbetaling og ønsker at annullere reservationen 120 dage før ankomst, returnerer vi 50% af den modtagne forudbetaling, herefter returneres forudbetalingen ikke. Ankomst til lejligheden efter kl. Afgang fra lejligheden ved 10-tiden. Hvis du ønsker at komme tidligere ind i lejligheden eller blive længere end det planlagte ankomst- eller afgangstidspunkt, og der er mulighed, kræves en ekstra betaling (20 euro i timen). Der er mulighed for aftale for alle ovenstående.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Hvis gæsten betaler forudbetaling og ønsker at annullere reservationen 120 dage før ankomst, returnerer vi 50% af den modtagne forudbetaling, derefter returnerer vi ikke forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 400 m
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 300 m
  • Lufthavn: 70 km
  • Diskotek: 700 m
  • Kasino: 600 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Med organiserede bådture kan du besøge øerne Hvar, Brač, Korčula, tage på rafting på Cetina-floden (45 minutters kørsel) eller til det smukke bjerg Biokovo (30 minutters kørsel), som kan ses fra selve byen . 5 km længere væk kan du lære landturisme med lokale specialiteter at kende (Veliko brdo, Gornje Tučepi, Makar, . . ) og genskabe vandreture i naturen. På stranden er der mulighed for leje af vandcykler, cykler, speedbåde og både, du kan nyde rekreation på tennisbanerne og jetski faciliteter på stranden. Stedet er omgivet af talrige strande og afsidesliggende bugter, og efter svømning kan du slappe af og forfriske dig i cateringfaciliteterne lige ud til havet.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Roso
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
opole,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, September 2018
Jeg anbefaler !!

Hej. Jeg anbefaler meget varmt, rent, behageligt, fantastisk atmosfære. Vi hvilede 100%. Store værter. Vi var i 2018 (september) Måske kan vi gå igen i år. Med venlig hilsen Justyna og Grzegorz.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Tomaszów Mazowiecki,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2019
Meget god !!!

Jeg anbefaler Roso Apartments mest. Værelser rene og ryddelige, fuldt udstyrede. Meget tæt på butikken og bageriet. Et godt sted at hænge ud. Jeg anbefaler og hilser

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Rokietnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2016
super

Ferielejligheder Roso Jeg anbefaler 1000% super-rene forhold rummelige dejlig atmosfære, quiet, nice ejer. Vi vil helt sikkert gå tilbage.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
ferielejligheder Roso

Marcin Tak for de pæne ord. Vi er glade for, at din familie følte komfortable med os, og vi ser frem til at møde igen næste år ☺ Golden Roso

Vis alle anmeldelser
Zlata Roso Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg har været involveret i familieturisme i mange år. Vores mål er at gøre dit ophold behageligt og specielt, så du vil anbefale os til dine venner. Vi ønsker, at din stemme skal være vores promovering. Velkommen!

Ferielejligheder Roso annonce er blevet set 121754 gange siden 03.04.2014.