Ferielejligheder Roso Makarska - Split og dens omgivelser

Detaljeret beskrivelse

Nye lejligheder i en rolig del af Makarska. Anlægget er placeret en kort gåtur til stranden og byen. De fredelige omgivelser og nyde din ferie med mulighed for en grill, vil være en absolut fornøjelse. Uanset om du er en naturelsker, ferie, nyde havet eller en aften i byen er dette stedet for dig. I den præ-sæsonen tilbyder vi en meget favorabel pris. VELKOMMEN !!!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling: 25% forudbetaling til kontoen, resten kontant ved ankomsten. Pris til 4 overnatninger steg med 30%. Hvis kunden betaler et forskud, og gerne vil annullere reservationen 60 dage før ankomst vi vender tilbage 50% af det modtagne beløb af forskuddet, derefter et forskud vil ikke blive returneret. Ankommer til lejligheden efter 14 timer. Tjek op til 10 timer. For alt dette er der en mulighed for aftale.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 600 m
 • Strand: 600 m
 • Bycentrum: 300 m
 • Dagligvarer: 100 m
 • Restaurant: 200 m
 • Læge: 1 km
 • Apotek: 400 m
 • Bank: 400 m
 • Posthus: 500 m
 • Tankstation: 800 m
 • Busstation: 300 m
 • Lufthavn: 70 km
 • Diskotek: 700 m
 • Kasino: 600 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Organiserede udflugter med båd, kan du besøge øerne Hvar, Brac, Korcula, gå rafting på floden Cetina (45 minutter væk) eller den smukke bjerg skråning (30 minutters kørsel), hvor der er en visning og fra byen. 5 km derfra, kan indføres til turisme i landdistrikter med lokale specialiteter (Mange bjerg, Tucepi, Makar ..) Og genskabe vandre i naturen. På stranden kan man leje vandcykler, cykler, både og både har mulighed for at genskabe tennisbaner og jet-ski faciliteter på stranden. By omgivet af mange strande og skjulte bugter, og efter et bad, du kan slappe af og opdatere i restauranter ved havet.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Marcin Rokietnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 Juni, 2016
super

Ferielejligheder Roso Jeg anbefaler 1000% super-rene forhold rummelige dejlig atmosfære, quiet, nice ejer. Vi vil helt sikkert gå tilbage.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
ferielejligheder Roso

Marcin Tak for de pæne ord. Vi er glade for, at din familie følte komfortable med os, og vi ser frem til at møde igen næste år ☺ Golden Roso

Polecamm Legnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1 Juli, 2015
Anbefale

Jeg kan varmt anbefale, værter store i alt vil hjælpe, hvis nødvendigt. Lejligheder fantastisk, en stor mulighed med sin egen parkering. Jeg vil anbefale dette sted stadig venner. Jeg anbefaler stærkt, hvis du ønsker at ordentligt hvile!

Anbefalet for: Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
tht Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1 Juli, 2015
Perfekt

Meget venlige værter. Smukt hus og have. Hygiejne og service på et højt niveau. Indretning, som beskrevet ovenfor. I en førsteklasses beliggenhed, hvor baren har en sikret parkering af værten, for bilen, fordi det ikke andre steder. Tæt på butikker, bageri 24-H, kun. Lejlighed fuldt udstyret og flere af de ovennævnte. Beskyttelse af personlige niveau. Alt i alt et glimrende valg for mig og min familie. Vi vil være tilbage igen. Med venlig hilsen, bær!

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zlata Roso Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg har været i familien turisme i mange år. Vores mål er at gøre dit ophold behageligt og særligt for os og anbefale til dine venner. Vi ønsker at være talerør for vores kampagne. Velkommen!