Ferielejligheder TommyRab Lopar - Kroatiske øer

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rab Lopar og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder Tommy tilbyder komfortabel indkvartering 100 m fra sandstrendene Mel og Leščur i Lopar på øen Rab. Vi tilbyder overnatning i to lejligheder på 100m2 med 4 plus 4 senge, beliggende på første sal med en stor terrasse med udsigt over havet og 45m2 med 4 plus 1 senge i stueetagen. Lejlighederne blev renoveret i 2018. Begge lejligheder har udstyret køkken med spiseplads, to soveværelser, badeværelse (toilet / bruser) og terrasser med delvis havudsigt, aircondition, satellit-tv, internet De er beliggende i et familiehus beliggende i første række mod havet og sandstranden. I nærheden af huset er der Paradise Beach (San Marino), Gypsy Beach, Sahara, Stolac og andre. Indkvartering er velegnet til en familieferie i Lopar eller til en lille gruppeferie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling foretages på forhånd med 30% via Zagrebačka bankas giro- eller fremmedkonto, resten inden ankomst eller efter aftale. Eventuel refusion i tilfælde af aflysning. Afgangstid: indtil kl 10 Ankomsttid: fra kl. 14.00 Kæledyr er velkomne i denne facilitet, parkeringsplads til rådighed. . Vi ønsker dig en varm velkomst og et behageligt ophold i Apartments Tommy, Lopar, øen Rab
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 3 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Lopar har et ekstremt rige gastronomiske tilbud i omkring 50 restauranter, taverner, kroer, pizzeriaer, hvor der tilbydes et antal fisk, kød og vegetariske specialiteter. Vi anbefaler også, at du bruger taxabåde og besøger Goli Otok, hvor det tidligere kroatiske Alcatraz-fængsel ligger, øerne Krk og Pag og de fjernere Plitvice-søer, som er en ægte lokker for ekskursionister.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Tommy
Tea i Tomislav Njegač Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Tommy annonce er blevet set 47686 gange siden 18.05.2016.