Ferielejligheder NenoRab Lopar - Kroatiske øer

priser fra € 55 per nat
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Godt 3/5
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyrede lejligheder til to voksne og to børn. Lejlighederne har et soveværelse, badeværelse, stue og køkken og spisestue. Vi har en udendørs terrasse overdækket med en baldakin med bænke og grill og liggestole. Hver lejlighed har en separat terrasse. Huset med lejligheder er beliggende første række til havet (10m), på sandstranden med faciliteter til børn (gynger, rutsjebane, piratbåd, vandcykler, volleyball, vandpolo, fodbold ...). Vælg det bedste feriested for dig selv og dine børn. Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Lejligheden reserveres ved at betale et forskud til vores konto på 30% af den samlede pris. Ankomsttid er efter kl. 14.00 og afgangstid er indtil kl. 8.00. Respekter venligst ankomst- og afgangstider for andre gæster.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
I tilfælde af umulighed at ankomme på den planlagte dato, refunderes forudbetalingen ikke, men datoen kan udskydes til endnu en gratis eller til næste år, afhængig af dine muligheder.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 500 m
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 50 m
  • Lystbådehavn: 1.5 km
  • Sportsaktiviteter: 700 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Med vores lejlighed tilbyder vi en gratis vandcyklistur, som vi lejer på Paradise Beach.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Neno
Gæstevurderinger
Godt 3/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Siófok,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2020
Super ferie

Vi elskede at være så tæt på stranden, fredeligt sted. Meget venlig hjælpsom vært. Det var perfekt med to små børn. De har deres egne pedalbåde.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Gorenjska,
Katastrofe (1/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2019
kizt 21

Da vi allerede var på ferie her for mange år siden, og vi kunne lide det, besluttede vi også at komme tilbage i 2019. Denne gang blev tingene dog kompliceret for den tredje nat. Bruser brast nemlig under brusebadet, så det var nødvendigt at skifte brusekabinsættet. Da jeg fortalte dette til ejeren Mr. Nenad Rukavina kom for at se skaden. Så begyndte han at beskylde mig for forsætligt at have skadet hans karbad, og at det var umuligt for det at sprænge under normal brug. Jeg prøvede at fortælle ham, at jeg tog et normalt brusebad, men han fortsatte med at beskylde mig på en meget aggressiv måde, og det foran mine tre små børn. Så kom hans kone, der også beskyldte mig for at være forsætlig beskadigede brusebad. Som om det er min skyld, at udstyret er slidt eller. dårlig kvalitet. Min kone og jeg var chokeret over forholdet til hr. Nenad Rukavina og hans kone eller Vi følte os som uønskede gæster, så vi besluttede at gå hjem tidligt efter 4 dage, på trods af at vi betalte i 10 dage. Før vi gik hjem truede han med at sagsøge mig og betale for skaden på en eller anden måde. Hvis jeg ikke havde oplevet dette på min egen hud, ville jeg ikke have troet, det var muligt.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Svar

Hej! Giv ikke falske oplysninger om os for at retfærdiggøre skaden på lejligheden. Et brusebad, når det er synligt brudt med magt, ikke når man bruser, fordi enhver, der forstår sammensætningen af et brusebad, ved, at det ikke kan knækkes på en anden måde, især ikke når en ny blev sat i for 3 år siden. Mange lejere tager en udbetaling, inden de går ind i lejligheden, som ikke returneres, hvis der er skader, hvis ikke andet betales tilbage. Du sendte klogt en e-mail, som når den “brød” i stedet for at fortælle ejeren, og at du arrogant behandlede os som om vi var skylden for, hvad der skete. I sidste ende lader du næppe os ind i vores lejlighed for at se skaden, fordi vi ikke har adgang til den ?! Efter vores forklaring om, at når det ikke kunne gå i stykker under brusebadet, hvilket er klart for os alle, og at en ny skulle vente, fordi ikke alle dimensioner straks er tilgængelige hos os, talte du stadig arrogant og angreb os i dit eget hus i stedet for at undskylde for skaden. du gjorde for et gebyr det samme. Jeg ved ikke, hvordan du tænkte på at brusebad uden et badekar i yderligere 6 dage, indtil det ankom ?! Hvis vi ikke var retfærdige og korrekte lejere, ville de ikke komme til os i det tredje år, og andre gæster ville ikke vende tilbage. Vær venlig, anden gang du kommenterer, kun angiv de sande kendsgerninger, fordi BEGIVENHEDET KAN OGSÅ BEKRÆFTES AF GÆSTER, SOM OPHOLDT I EN ANDEN LEJLIGHED. tak skal du have

Nenad Rukavina Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Ferielejligheder Neno annonce er blevet set 62243 gange siden 24.06.2014.