Ferielejligheder Klara JerićRab Lopar - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Hvis du ønsker en ferie, skal du booke indkvartering i en af de syv lejligheder i Jeric Klara lejligheder i Lopar nær den smukkeste sandstrand - Paradise Beach. Denne strand er endda 1, 5 km lang og er en af de største strande nær Adriaterhavet. På grund af det lave varme hav er det ideelt til familier med børn. Vi tilbyder syv komfortable lejligheder i forskellige størrelser mellem 40 og 100 m2. I nærheden af huset er en skyggefuld have med terrasse, grill, liggestole, børnesand, gynger og glider. Lopar og øen Rab tilbyder 22 bugter med sand- eller klippestrande, adskillige vandre- og kørestier og andre naturlige og kulturelle skønheder der er værd at udforske! Du har kun brug for en 2-minutters gang til den nærmeste strand - en smuk sandparadisstrand. I nærheden er der forskellige restauranter, caféer, banker, bagerier, postkontor, apotek, sportscenter og butikker. Det vil være vores fornøjelse at være vært for dig.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betalingstype er kun kontant. Kunden betaler 30% af forskuddet på den samlede pris ved bekræftelse af forskuddet. Indtjekning er fra 14:00, og udtjekning er indtil 10:00. Fritidsskat er ikke inkluderet i prisen.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 50 m
  • Apotek: 300 m
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 200 m
  • Lystbådehavn: 700 m
  • Sportsaktiviteter: 100 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Klara Jerić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Dolenja vas,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juli 2023
Fremragende lejlighed og værter 10/10

Vi boede her i 12 dage. Et af de bedste studier siden vi har været på ferie, det er faktisk som en mindre lejlighed med sine 35 m2. Du har alt i det, men absolut alt! Vi savnede ikke rigtig noget, rene håndklæder hver 4. dag, ejerne er meget venlige og giver en masse indsigt. Jeg har ingen svage fakta, og jeg kan kun sige; vi ses!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Karlovac,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, August 2022
En fremragende ferie for en familie med børn

Vi boede i en studiolejlighed i 6 nætter. Lejligheden var som på billederne. Han tog imod os rent, ryddeligt, alt på sin plads. Vi fik straks ekstra sengetøj til barnets seng, damen der tog imod os, ejeren af lejligheden, bredte straks sofaen ud og lagde sengetøjet på. Der var håndklæder og karklude nok i lejligheden, og efter 4 dage ventede en kurv med nye, rene håndklæder og klude os ved døren. I lejligheden havde vi alt, hvad vi skulle bruge af tallerkener, køkkenredskaber, skarpe knive osv. (det understreger jeg pga. tidligere erfaringer i andre lejligheder, hvor vi har holdt ferie før). Det, der måske er den største værdi ved denne bolig, er den smukt anlagte have med masser af indhold til børn. Også tæt på Paradise Beach, 5 minutter til fods. Værterne var meget venlige, diskrete og alligevel altid ved hånden, hvis der var behov for noget. Jeg vil altid anbefale denne bolig, især til familier med børn.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Klara Jerić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Slovensk,
Ferielejligheder Klara Jerić annonce er blevet set 41129 gange siden 07.02.2019.