Ferielejligheder RickyPremantura - Istrien

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Hus i Premantura, roligt område (200 meter fra centrum af landsbyen), 150 meter fra indgangen til Kamenjak-parken, strand 500 meter. . Wifi, aircondition og satellit-tv i hver enhed. Parkering i gården. Alle enheder har en udendørs terrasse.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomst efter 13.00, afgang før 10.00.Ved ophold på kun en dag stiger prisen med 40% Ved ophold på to dage stiger prisen med 20% Forudbetaling 30% af det samlede beløb. En hund eller kat er tilladt mod et gebyr på 5 € pr. dag Priserne er i alt uden aircondition, wifi og satellit-tv. Gæstekommentarer er velkomne. Vi står til rådighed for alle andre spørgsmål
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Der er ingen udbetalinger for sæsonen 2020. Du kan booke din bolig uden forskud og afbestille 3 dage før din planlagte ankomst.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 5 km
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 100 m
  • Jernbanestation: 10 km
  • Lufthavn: 10 km
  • Lystbådehavn: 5 km
  • Sportsaktiviteter: 400 m
  • Diskotek: 10 km
  • Kasino: 10 km
  • Nationalpark: 200 m
Strandtype/Kysttype
Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ricky
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 11 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Treviso ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelse, Juni 2023
Optimalt!!!

Jeg boede en uge i juni 2023 i et af værelserne i denne struktur. Fremragende beliggenhed for at besøge Kamenjak-parken, i bil, men også nemt på cykel eller til fods. Fremragende struktur med praktisk privat parkering, hyggeligt og rent værelse, perfekt til et pars ophold. Meget tæt på landsbyens centrum i gåafstand, hvor der er butikker og restauranter. Jeg anbefaler det stærkt!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Ljubljana,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelse, August 2022
Smuk oplevelse, fantastiske værter, fantastisk beliggenhed!

Jeg anbefaler denne lejlighedsvilla på det varmeste! Min kæreste og jeg havde en fantastisk tid og ønskede, at vi kunne være blevet meget længere. Beliggenheden er utrolig, og det er meget nemt bare at tage en kort gåtur til en af de smukke Kamenjak-strande. Det er også meget tæt på centrum af Premantura, men stadig helt stille og fredeligt. Værelset og badeværelset var meget rent, sengen meget komfortabel, og vi sov som babyer, den har et komfur og køleskab, der ikke er stort, men stort nok til regelmæssig brug, og aircondition og tv, som vi egentlig ikke behøvede at bruge for det er bare så meget hyggeligere at tilbringe aftenen på den skønne terrasse, der åbner ud i en dejlig have. Værten bragte os også noget anti-myg røgelse, så der blev taget godt hånd om os. Værtsdamen er utrolig venlig og imødekommende, og hun lod os efterlade vores bil parkeret på deres grund efter check-out, så vi stadig kunne gå en tur til Kamenjak og svømme på vores sidste dag. Alt i alt var det en smuk og meget anbefalelsesværdig oplevelse, og vi er meget glade for, at vi besluttede at blive her.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vinkovci,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelse, August 2022
Bliv i Premantura

Vi boede fra 13.8.2022. i værelse 2. Indkvarteringen levede op til alle forventninger, den er meget pæn og komfortabel, udstyret med alt hvad to personer har brug for for et behageligt ophold. Placeringen af boligen er meget rolig, og fordelen er nærheden til indgangen til Cape Kamenjak-parken, nærheden til centrum af landsbyen, restauranter, butikker, strande osv. Værterne er exceptionelle, meget venlige, imødekommende og tilgængelig for alle spørgsmål til enhver tid. Alt understøttes af den smukke natur, strandene og havets renhed, som gør, at man gerne vil vende tilbage dertil mindst én gang mere.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Roberto Folla Annoncering idet 2016
Taler:
Engelsk, Tysk, Italiensk,
Ferielejligheder Ricky annonce er blevet set 58776 gange siden 03.06.2016.