Ferielejlighed CamiRabac - Istrien

priser fra € 72 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rabac og Istrien!
Detaljeret beskrivelse

Moderne og ny lejlighed med udsigt over moreSmješten i øverste Rabac, i slutningen af ​​gaden, væk fra sommeren skarer haft en slags fred. Hvad vores lejlighed gør unikke er dens holdning tillader nydelse af se og sol, samt af grøn vegetation og fugle sang kommer fra nærliggende træer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation, er det nødvendigt at foretage en indbetaling i mængden af ​​30% af den samlede, resten betales ved ankomsten til App. Check ind: efter 14 00. Tjek: 10 00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Bycentrum: 1.2 km
  • Dagligvarer: 600 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotek: 1.2 km
  • Tankstation: 1.5 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En varm velkomst til vores gæster, vi ønsker med hjemmelavet cocktail, hjemmelavede donuts og årstidens frugter fra haven og nødder.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Cami
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Marki,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Cami, Juni 2017
familieferie

Lest skrive en anden gang, kan jeg bekræfte alt skrevet i den første udtalelse. Lejlighed på gaden i en bygning på bakken. Smuk udsigt. Jeg anbefaler stranden tilgængelig med bil (stor parkeringsplads på stranden, i juli 2017 3 kune timen), fordi den op ad bakke tilgang er ganske lang og udmattende ved høj temperatur (medmindre du gerne). Værd at se lige ud for den gamle Labin Rabac. Tak for din varme velkomst og velsmagende donuts hilsen.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Rabac,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Cami, August 2015
Store familie ferie!

Hvis du undrer dig over, hvor de skal gå på en familie ferie - tip - RABAC i Kroatien og RABAC forkæle i Emanuela Lejlighed CAMI! Vi tilbragte en uge (4 person familie - to børn og forældre). Bor i en nyopført bygning med alle de faciliteter der er nødvendige i dagligdagen (et stort køleskab, gas - el-ovn, brødrister, kaffemaskine, vaskemaskine, strygejern, strygebræt, tørrestativ, støvsuger, TV, WiFi, el BBQ og hvis der mangler noget, er det fordi jeg glemte at tilføje). Lejlighed er udstyret med moderne og smagfulde møbler, håndklæder, sengetøj (med ekstra pudebetræk og dyner). Rene og behagelige. Udsigten over bugten fra den store terrasse (som står i sofaen: sofa bord og to stole) er betagende! Før at opbygge en fri, bred parkering! Rabac bugten - smukke Mange strande at vælge imellem og attraktioner såsom krydstogter til øerne, vand udstyr, dykning, etc. etc. ca. 3 km - Labin gamle smukke by (og ved den måde Lidl og andre supermarkeder;). Den 80 km - Istralandia - fedeste vandland !!. Jeg vil anbefale dette sted meget, især for familier med børn. Et udgangspunkt ville være sikker på at lade Apartment CAMI. Tak Emmanuel!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Emanuela T.P. Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejlighed Cami annonce er blevet set 35950 gange siden 18.11.2014.