Ferielejlighed RužicaKrk - Kroatiske øer

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed i en rolig og attraktiv beliggenhed i Krka, omgivet af grønne områder, med udsigt over havet og bymurene. Anlægget ligger 80 m fra stranden og 100 m fra centrum. Anlægget har egen parkeringsplads. Lejligheden består af 2 soveværelser med dobbeltsenge, køkken, spisestue og badeværelse. Der er en ekstra seng i det ene soveværelse. Terrassen med siddepladser byder på afslappende stunder i løbet af dagen eller aftenen. De nærliggende strande byder på en række sports- og fritidsfaciliteter. Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen for overnatning. For at bekræfte reservationen af overnatning er det nødvendigt at betale et forudbetalingsbeløb på 30 % af den samlede pris. Det resterende beløb op til boligens samlede pris betales kontant ved ankomst. Tidspunktet for indrejse til lejligheden er fra kl 14 og fremefter. Afgangstid er indtil klokken 10. Ekstra opredning koster 13 EUR/dag. Tilmelding betales 3 EUR/per person én gang. Ved ophold kortere end 4 nætter forhøjes overnatningsprisen med 30%.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 400 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 800 m
  • Jernbanestation: 50 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 6 km
  • Sportsaktiviteter: 500 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Ružica
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Minhen,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juni 2023
Vores yndlingslejlighed

Vi var i lejligheden for 2 år siden i 6 måneder, ligesom i år. Det var smukt, og vi vil bo her hver gang. Det er kun 4 minutter væk fra havet, et fredeligt, rigtigt sted at hvile. Jeg har aldrig sov lige så godt som i denne lejlighed.og uden aircondition, svært at tro, men det er sandt. Du kan nyde den smukt anlagte have. På stranden har du en cafe med liggestole, som du ikke skal betale for, kaptajn Nemo, al ros.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra serbisk - Vis original
Karlovac,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2021
en lejlighed

Fremragende ferie. Værterne er venlige, varme og vidunderlige. Lejligheden er pæn, ren med alle nødvendige køkkenredskaber og madredskaber. Vi havde ikke brug for en bil, da vi parkerede, fordi alt er lige ved hånden ... fra restauranter, butikker, bagerier til caféer og stranden, som er smuk. Hver dag interessante begivenheder. For hver kompliment og anbefaling, især hvem der har børn, vil ikke fortryde det.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Varaždin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2021
Ferie med venner

Placeringen af lejligheden er fremragende: udsigt over havet og den smukke gamle bydel i Krk. Vi havde ikke brug for en bil, vi kunne gå overalt meget hurtigt og let. Ved foden af bakken, hvor lejligheden ligger, er et stort udvalg af smukke strande. Pladsen i lejligheden er stor nok og er udstyret med alle de nødvendige ting til et behageligt ophold (rene håndklæder, køkkenredskaber og bestik osv.). Værterne er meget venlige og tilgængelige til enhver tid. En jævnligt vedligeholdt gård fuld af grønt, blomster og andre planter lokkede os til ofte at bo på terrassen i lejligheden. For dem, der ikke kan lide at lave mad i løbet af deres ferie, vil et stort udvalg af nærliggende restauranter helt sikkert lide (en taverne er endda placeret på gaden i lejligheden). Hvad angår Krk, har det et rigt indhold beregnet til alle aldre. Fra mit synspunkt på unge mennesker, barer, der omdannes til dansegulve om natten, både, der byder på mange sjove udflugter og adrenalin- og sportsattraktioner (beachvolleyball, zipliner, adrenalinetur, speedbåd, quads osv.) Tilfredsstiller alt, hvad en ferie med venner skal indeholde! Store anbefalinger!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ružica Jurina Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejlighed Ružica annonce er blevet set 41532 gange siden 01.06.2018.