Sommerhus PeraKaštela - Split og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Feriehus Pera ligger i et roligt område og tæt på det gamle centrum af Kaštel Stari. Det er 2-3 min væk. gang til centrum og stedets strand. I nærheden af huset er der et supermarked, et bageri, et busstoppested, en kirke og en bank. I husets stueetage er der fuldt udstyret køkken med spiseplads, opholdsstue med smart-tv og badeværelse. Fra stuen er der udgang til terrassen og blomsterhaven. Der er 3 soveværelser og et badeværelse med badekar på første sal. Værelset med en rummelig dobbeltseng har adgang til en terrasse med udsigt over byens gamle centrum og havet. Det lille værelse har en udtræksseng, så to personer kan sove i den. Værelset ved siden af badeværelset har en dobbeltseng og en enkeltseng og kan sove 3 personer. Huset har parkering, gratis internet, aircondition, mulighed for at bruge en gasgrill. En barneseng er tilgængelig på anmodning. Gemt væk fra trafik og støj er huset ideelt til hvile, afslapning og ubekymret og uforstyrret børns leg.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation betaler gæster 20% af det samlede beløb for opholdet, og resten ved ankomst til huset. Aircondition og turistskat er inkluderet i prisen! Check-in: 14:00 Check-out: 9:00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Det er muligt at annullere reservationen af huset 45 dage før ankomst, i hvilket tilfælde vi refunderer hele forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 60 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 1.5 km
  • Lufthavn: 5 km
  • Lystbådehavn: 5 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En velkomstdrink er inkluderet i prisen. Mulighed for tidlig check-in efter anmodning. Efter aftale mulighed for transfer til/fra lufthavn, bus eller togstation. For ældre gæster tilbyder vi prisen for en overnatning efter aftale.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Pera
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Bratislava, Levice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5+2, August 2023
Den bedste ferie

Værtinden er meget sød, snakkesalig, imødekommende. Indkvarteringen er meget flot, ren, velholdt, lugter af lavendel. Køkkenet har alt hvad du behøver til madlavning. Billederne på siden er ægte. Grillen er gas. Hydromassagekarret er erstattet af et klassisk hjørnebadekar. Indkvarteringen ligger tæt på havet, butikker, hæveautomater, busser til Trogir eller Split. Havet og stranden er rene og velholdte. Taverner, barer, konditorier, alt sammen tæt på stranden. Jeg anbefaler det til alle. 7 personer kan sove der uden problemer. Jeg vil også give 10 stjerner.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ostojicevo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5+2, August 2022
Perfekt!

Lejligheden er som beskrevet, ren, ryddelig, venlige mennesker. Kastel er et smukt sted, service og venlighed på niveau. Alle anbefalinger.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Trnava ,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A5+2, August 2022
Dejlig ferie

Det var godt. Damen er behagelig, huset er rent, pænt indrettet, havet og byen er smuk. Havet er rent, og der er masser af butikker i nærheden. Alt var lige ved hånden. Tak for en dejlig ferie.

Anbefalet for : Natteliv, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Irena Pera Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Sommerhus Pera annonce er blevet set 17309 gange siden 17.05.2019.