Ferielejligheder LjiljanaKaštela - Split og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Kaštela og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret og moderne udstyrede lejligheder '' Ljiljana '', med alle husholdningsapparater, herunder opvaskemaskiner, samt alle rengøringsredskaber, der er en del af service og hygiejneforanstaltninger (sæbe, shampoo, toiletpapir) ligger på græsfladen (ca. 800 m2) med direkte adgang til stranden, og stranden, der stammer fra samme grund, er en lille sandstrandbuske. Essensen af ​​selve beliggenheden er, at den ikke er tæt på vejen, og hver gæst har privatliv, og den græsklædte overflade samt bugten er velegnet til børns glæde såvel som ubekymret ferie af deres forældre. Ved siden af ​​apati er der en separat overdækket terrasse (45 m2) med udsigt over hele Kaštelas bugt, om aftenaften og om dagen, og der gives en særlig bemærkning til havets støj om natten og stilheden, der brydes af symfonier. Ud over terrassen har gæsterne en grill samt liggestole uden ekstra beregning. Inden for lejligheden er der en privat overdækket parkeringsplads.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betalinger foretages via en bankkonto med et forskud på 40%, ankomsttid er efter kl. 14.00 og afrejse til kl. 10.00. Deltagelse i tilfælde af skade er EUR 300, tilbage ved afrejse, hvis der ikke er nogen skade i lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 3 km
  • Lufthavn: 800 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi tilbyder hjemmelavede produkter: vin, olivenolie, brandy, cantaloupeolie og andre autotiske delikatesser fra hjemmelavede værksteder. Da vi har en båd (speedbåd), kan vi arrangere udflugter til de nærliggende øer mod et ekstra gebyr. Hvis gæsten ejer en privat båd, er der en kaj på stranden.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ljiljana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Zell am See,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Ljiljana, September 2018
Stor indkvartering

Perfekt indkvartering. Direkte adgang til stranden. Super dejlig udlejer. Meget rent. Vi ville reservere denne indkvartering igen.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Slovenj Gradec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Ljiljana, Juli 2018
Uforglemmelige ferier.

Smukke lejligheder, tæt på havet, venlige og hjertelige ejere .... Alt var fantastisk. Det er virkelig et besøg værd.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Hej Katja;)

Jeg er glad for at du er tilfreds med din bolig og at jeg var i stand til at opfylde dine forventninger, så gør din ferie behageligt;)

Ljiljana Russo Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Ferielejligheder Ljiljana annonce er blevet set 32129 gange siden 03.07.2015.