Ferielejligheder Sea Sunny Kaštela - Split og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Kaštela og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Sea Sunny Apartments er ideelle til familier med børn eller par. På grund af den perfekte beliggenhed er det det perfekte valg til din ferie - kun 30 m fra den lange sandstrand, der er velegnet til børn, med den berømte restaurant med traditionel dalmatisk mad og en café på stranden. I nærheden ligger byens centrum, supermarkeder, marked med friske grøntsager og frugt og dagligvarer, apotek, busstation, tankstation osv. En lejlighed har plads til 4 personer. Hver lejlighed har en dobbeltseng og en sovesofa til to personer. Lejlighederne har også en opholdsstue med et opholdsområde, et tv, aircondition og trådløs internetadgang, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse med bruser. Uden for lejligheden er der en terrasse og et opholdsområde med udsigt over bjerget (bjerget Kozjak). Gæsterne har gratis brug af alt, hvad lejligheden indeholder, inklusive gratis trådløs internetadgang, aircondition og parkering foran lejligheden.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation er det nødvendigt at foretage en forskud på 20% - 30% afhængigt af prisen på indkvartering og aftale med værten. Forskuddet skal betales inden for 48 timer, hvorefter du modtager en bekræftelse på reservationen og alle yderligere instruktioner og information om boligen. Resten af det beløb, du betaler kontant på ankomstdagen til lejligheden. Ved ankomsten til lejligheden betaler gæsten også et depositum i tilfælde af skader på 50 € (kontant). I tilfælde af at eksistensen af skader ikke bestemmes, er ejeren forpligtet til at tilbagebetale depositumet til gæsten på udtjekningsdagen. Check-in: 14:00 h Check-out: 10:00 h
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Gæsten kan afbestille gratis op til 30 dage før ankomst. I så fald refunderes hele forskuddet til gæstens konto. I tilfælde af tilbagebetaling af forskuddet til en udenlandsk konto reduceres tilbagebetalingen af forskuddet med omkostningerne ved betaling til en udenlandsk konto, i dette tilfælde refusionen af forskuddet til gæstens bolig har en åben bankkonto). I tilfælde af aflysning inden for 30 dage før ankomst bevares det fulde forskudsbeløb.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 400 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 300 m
  • Lufthavn: 7 km
  • Lystbådehavn: 2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Omgivelserne i lejligheden er rolige og fredelige. Alt, hvad en gæst har brug for, er meget tæt på lejligheden, såsom stranden, supermarkedet, markedet med frisk fisk, grøntsager og frugt, restauranter, lufthavn, tankstation, apotek, klinik osv. Lejligheden ligger 5 minutters gang fra offentlig transport med bus. Der er gratis parkering foran lejligheden.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Sea Sunny
Ana Duvnjak Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Sea Sunny annonce er blevet set 12998 gange siden 12.02.2020.