Ferielejligheder FeralKaštela - Split og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Lavanda er beliggende i et roligt område i stueetagen af et familiehus, 150 meter fra havet og 5 minutter fra centrum af byen og alle nødvendige faciliteter (butikker, restauranter, kaffebarer, pengeautomater...). Afstanden fra UNESCO-byerne Trogir er 5 minutter, fra Split 20 minutter i bil. Vandflyveren ligger 3 km væk, så du kan være på en af de mange dalmatiske øer på 10-15 minutter. Lejligheden er moderne og nyistandsat og har 46 m2 plads, et værelse med dobbeltseng (160 x 200) og endnu en enkeltseng (100 x 200), stue med stor sovesofa, badeværelse med badekar og en vaskemaskine, fuldt udstyret køkken (mikroovn, køleskab, kaffemaskine, elkedel...) og alt det nødvendige tilbehør. Lejligheden har gratis parkering til 2 biler, gratis aircondition og hurtig wi-fi internet. Huset har en gårdhave med pejs og en anlagt have, der også kan benyttes.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Alle spørgsmål vedrørende lejligheden skal sendes til den oplyste e-mail eller mobiltelefonnummer. Ved reservation er det nødvendigt at indbetale 30% af det samlede beløb til kontoen for at reservationen kan bekræftes. Ankomsttid er 13:00 og afgangstid er 10:00 (afvigelser og arrangementer er mulige)
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
KAŠTELA (KAŠTEL ŠTAFILIĆ) APARTMENTS FERAL*** 6+2 (106m2) SPLIT - 15Km TROGIR - 7 km 🛌🏼 3 soveværelser 🛋️ Stor stue og spisestue 🛀🏼 🛀🏼 2 balkoner med havudsigt 👨️ 3 badeværelser gratis 🖥️ Satellit-tv (1000 tv-kanaler) 🛏️Sengetøj og håndklæder ❄️ 2 klimaanlæg 🚗 Parkering til 2 biler gratis ✅Fuldt udstyret køkken ✅Vaskemaskine ✅Opvaskemaskine 🥅Børnevingefaciliteter i rutschebane, rampolin ) 🏊🏼‍♂ Strand og hav 150 meter Alt hvad du har brug for inden for 300m (restaurant, bageri, butik, supermarked, kaffebar, hæveautomat...) 📧 feral.apartmani@gmail.com 💻 Fb-indbakke 📱 00385 99AŠ4 TEL 99AŠ433 ŠTAFILIĆ) APARTMENTS FERAL *** 2 ap+2 ( 45 m2 ) SPLIT - 15Km TROGIR - 7 km 🛌🏼 1 værelse 🛋️ Stue og spisestue 🛀🏼 1 badeværelse 👁️️ Sengelinned 👁️‍️ Tv-n og håndklæder ❄️ Klimaanlæg 🚗 Gratis parkering til 1 bil
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 8 km
  • Jernbanestation: 20 km
  • Lufthavn: 4 km
  • Lystbådehavn: 7 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 4 km
  • Kasino: 5 km
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En velkomstdrink er inkluderet i prisen, mulighed for transfer fra lufthavn, bus eller togstation efter forudgående aftale. Lejlighed 3 er nyindrettet, den har 3 soveværelser, 2 badeværelser, stor og rummelig stue og køkken, 3 altaner med havudsigt, altanerne har borde og stole til at sidde samt stort fortelt til solen, to klimaanlæg, en vaskemaskine og en opvaskemaskine, optisk internet wi-fi, satellit-tv med over 1000 programmer, privat parkering til 2 biler, sengelinned og håndklæder, almindelig rengøring og turistskat er inkluderet i lejeprisen. Huset ligger i et roligt kvarter, 150 meter fra smukt indrettede strande, huset har en indhegnet gård med pejs med træsæder og mindre børnefaciliteter til børn (trampolin, gynger, rutsjebane, sandkasse) som er placeret i gården til huset.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Feral
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 10 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
TRNOVEC BARTOLOVEČKI,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Fremragende

Vi boede her og har intet andet end ros. Lejligheden er pænt indrettet, ryddelig. Tæt på strande, butikker, bagerier, caféer... Venlige ejere. Jeg anbefaler det stærkt til alle.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Brzesko,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+2, Juli 2023
Marek Brzesko Polen

Vi er netop vendt tilbage fra dette sted, og vi er meget glade for, at vi boede i 6 + 2 lejligheden, lejligheden er smuk, ren, fuldt udstyret køkken (opvaskemaskine, komfur, mikroovn, kedel, kaffemaskine, alt hvad du behøver for at lave mad og spise). Stor lejlighed med 3 værelser, to badeværelser og køkken forbundet til stuen med aircondition. Tæt på alt, meget søde ejere. Vi anbefaler det på det varmeste, og vi håber at komme tilbage igen.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vinkovci,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2022
Wow!

Vi er glade for denne bolig! Vi blev mødt af en ny, smukt indrettet, ren, rummelig lejlighed til 6 personer på husets 2. sal, med et perfekt udstyret køkken og to badeværelser. Huset ligger tæt på stranden (150 m), butikker, caféer osv. Vi kom med tre biler og det lykkedes os alle at parkere ved siden af lejligheden og i nærheden, hvilket er fantastisk. Jeg vil bestemt anbefale lejligheden til alle, der ønsker at tilbringe en ideel ferie, især familier med børn, for foran huset har ejeren bygget en fænomenal legeplads med gynger, en trampolin og en swimmingpool.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Matko Jurić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Velkommen til vores lejligheder Feral i den smukke by Kaštela med mange valg af strande og andre underholdnings- og cateringfaciliteter, jeg er din vært Matko Jurić, og jeg vil blive glad, hvis du kommer til vores lejligheder for at være vært for dig som mange gæster indtil videre, vi er altid til rådighed mig og min kone for enhver information er du velkommen til at kontakte os

Ferielejligheder Feral annonce er blevet set 45633 gange siden 08.06.2015.