Ferielejligheder GrbaKaštela - Split og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Kaštela og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Den nyrenoverede lejlighed, beliggende i et roligt kvarter, væk fra støj og bilen er ideel til familieferie og afslapning. Lejligheden tilbyder alt hvad du behøver for en ubekymret ferie med familien. med køkken, badeværelse, TV, DVD, wi-fi, grill ... denne lejlighed har to altaner, der tilbyder en vidunderlig udsigt på Kastela bugten og er ideelle til at slappe af og nyde i de varme sommeraftener. For endnu mere smukke sjove sommernætter i en luksus baggård med møbler og grill hvor du med familien miljø ferie ophold endnu mere slående. Med alle de pragt af lejlighederne vil du nyde de historiske bykerner: Kaštela, UNESCO byen Trogir (6 km) og Diocletians Split (16 km). Hvis du ønsker at besøge de smukke kroatiske øer til rådighed for dig Seaplane Base er kun 2 km fra lejlighederne, som vil på blot et par minutter til at være på de smukkeste kroatiske øerne Brac, Hvar, Lastovo ... Vi ønsker dig en dejlig og fornøjelig ferie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
forudbetaling på 20%, mens resten af ​​betalingen sker ved ankomst. Ideel ankomst er fra 13:00, mens check-out og den ideelle afgangstidspunkt til 12:00. Reservationer kan foretages gennem nummer 0915803874
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
Ekstra tilbud
velkomstdrink inkluderet i prisen, muligheden for ordrer af traditionelle retter i området
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Grba
Josip Grbesic Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk,
Mere om ejeren

kontakt nummer 0915803874 eller 021/232157

Ferielejligheder Grba annonce er blevet set 4256 gange siden 09.03.2016.