Ferielejlighed Mira Kaštela - Split og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Kaštela og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Den nyindrettede lejlighed Mira vil ikke efterlade dig ligeglad takket være den nye og moderne stil, hvor du vil føle dig meget komfortabel. Hvert værelse er meget rummeligt og indeholder mere end nødvendigt: dobbeltsenge, badeværelse i hvert værelse, store skabe, rummelig opholds- og spisestue og køkken. Du kan nyde på terrassen, mens du slapper af med at drikke kaffe eller vin eller grille, frokost eller middag med familie eller venner. Hvert værelse har en dobbeltseng og et privat badeværelse med bruser, det nødvendige sengelinned og håndklæder. Vaskemaskinen er placeret i et separat rum uden for lejligheden. Stuen og spisestuen er meget rummelige. I stuen kan du føle dig meget komfortabel, mens du ser tv eller bare slappe af takket være den komfortable sovesofa. Spisestuen er udstyret til 6 personer, og køkkenet har alt til tilberedning af måltider eller drikkevarer og bestik til 6 personer. På terrassen kan du nyde dagen med at drikke kaffe eller vin eller spise morgenmad, frokost eller middag eller bare grille sammen med familie eller venner. Parkeringsplads er gratis.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation er det nødvendigt at foretage en forskud på 20% - 30% afhængigt af prisen på indkvartering og aftale med værten. Forskuddet skal betales inden for 48 timer, hvorefter du modtager en bekræftelse på reservationen og alle yderligere instruktioner og information om boligen. Resten af det beløb, du betaler kontant på ankomstdagen til lejligheden. Ved ankomsten til lejligheden betaler gæsten også et depositum i tilfælde af skader på 50 € (kontant). I tilfælde af at eksistensen af skader ikke bestemmes, er ejeren forpligtet til at tilbagebetale depositumet til gæsten på udtjekningsdagen. Check-in: 14:00 h Check-out: 10:00 h
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Gæsten kan afbestille gratis op til 30 dage før ankomst. I så fald refunderes hele forskuddet til gæstens konto. I tilfælde af tilbagebetaling af forskuddet til en udenlandsk konto reduceres tilbagebetalingen af forskuddet med omkostningerne ved betaling til en udenlandsk konto, i dette tilfælde refusionen af forskuddet til gæstens bolig har en åben bankkonto). I tilfælde af aflysning inden for 30 dage før ankomst bevares det fulde forskudsbeløb.
Afstande
  • Hav: 1.7 km
  • Strand: 1.7 km
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 2 km
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 1.2 km
  • Lufthavn: 5 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne kan bruge alle værelser i stueetagen inklusive terrassen og parkeringspladserne. Under dit ophold i byen vil vi anbefale dig at bruge bilen til dine behov.
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Mira
Ana Duvnjak Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Mira annonce er blevet set 13224 gange siden 11.02.2019.