Ferielejlighed HrvojeKaštela - Split og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Kaštela og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Hrvoje er beliggende i et roligt område, kun 10 minutter fra downtown. Det er et ideelt sted for dem, der har brug for hvile og afslapning, og for dem der er på udkig efter andet indhold, kan man finde masser af aktiviteter og arrangementer. (Kulturelle begivenheder, udstillinger, koncerter, fiskernes nætter, etc ...) I en afstand af kun 600 meter fra lejligheden er der smukke strande og kilometer promenade langs hele kysten af ​​byen slot. Afstand fra byen Trogir, der er noteret på UNESCO World Heritage List er kun 10 minutter væk, og hvis du ikke ejer nogen form for transport, busstation ligger 300 m derfra. (Planlæg hver 20min). I umiddelbar nærhed er der mange restauranter. Fodboldbaner, tennisbaner ligger kun 600 m. City of slot tilbyder et bredt udvalg for alle aldre, og du vil bestemt ikke være kede sig.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling ved ankomsten til lejligheden, eller efter aftale. Ideel ankomst tid indtil 00:00 Er booking sikker. Når du bestiller hos os dine oplysninger er beskyttet af en sikker forbindelse. Dit privatliv er beskyttet. Dine oplysninger kræves udelukkende til at garantere reservationen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Bycentrum: 600 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 600 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 800 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 5 km
  • Jernbanestation: 15 km
  • Lufthavn: 2 km
  • Lystbådehavn: 3 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 3 km
  • Kasino: 5 km
  • Nationalpark: 60 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer en velkomstdrink, brug af aircondition, tv, vaskemaskiner og andre husholdningsapparater. Tilgængelige vi tilbyder gratis parkering, brug af håndklæder og andre forsyninger, som du overhovedet kan brug Internet-tjenester: Express Check-in / out, valutaveksling, bagageopbevaring, ATM, privat check in / out Kæledyr: På anmodning af det tilladte ophold af kæledyr og er uden beregning. Vi tilbyder også leje en jet-ski.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Hrvoje
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Vinkovci,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Hrvoje, Juli 2016
Lejlighed til fem!

Hrvoje Vi var meget varmt velkommen, vi besvaret alle spørgsmål, vi havde. Lejligheden er rummelige, lyse og komfortable, tæt på stranden, kun 10 minutter væk til fods. Ejerne er diskret. Der er endda mulighed for at ejerne ønsker du forberede grillen. Placeringen er perfekt til afslapning, ro og væk fra støj og trafik. Net fives!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Virovitica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Hrvoje, September 2016
Et godt sted at holde ferie!

Lejligheden er beliggende i et roligt miljø. Handel og centrum ligger kun 10 minutters gang. Ejerne er meget venlige, altid tilgængelig.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Krakow,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Hrvoje, August 2016
Vidunderlig ferie

Vi var opholder sig her i to uger. Manden Hrvoje som vært os var meget hjælpsomme og venlige, gav os oplysninger om restauranter og strande. Huset ligger i et meget fredeligt område. Havet er meget tæt, så de vigtigste promenade. Jeg kan kun sige alt det bedste, og hvis vi nogensinde kommer tilbage i Kaštela vi vil helt sikkert ophold her igen.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Hrvoje Totić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Ferielejligheder Resnik byder dig velkommen fra 2014. Tæt på stranden, et behageligt miljø og skønheden i havet er lige, hvad du behøver til en perfekt ferie. Vi glæder os til at se dig.

Ferielejlighed Hrvoje annonce er blevet set 12618 gange siden 27.04.2015.