Ferielejligheder Villa LuceKarlobag - Kvarner

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Afslappet eller aktiv ferie i Kroatien? Vi tilbyder dig begge dele. Lejlighedshus VILLA LUCE med 6 lejligheder ligger i den lille og rolige by Ribarica nær byen Karlobag (4,5 km). To-værelses og et-værelses moderne, komfortable lejligheder udstyret med alt hvad du behøver. Lejlighederne har aircondition, WIFI, balkon med udsigt over havet og Velebit-bjerget, grill i gården til romantiske middage under stjernerne. Strandene er af sten, beton og småsten, og den nærmeste strand ligger 70 m fra Villa Luca. De nærmeste restauranter ligger 100 m fra lejligheden, en butik 800 m, et bageri 150 m. Morgenkaffe på altanen med udsigt over havet, langt fra folkemængderne, ideel til en ferie uden larm og stress, og du kan opleve en aktiv ferie ved at gå langs havet og gå langs bjergstierne. Vi glæder os til din ankomst.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation af lejlighed er det nødvendigt at betale 30% af den samlede pris. Slutrengøring af lejligheden er yderligere opkrævet €30,00 for et soveværelse - €35,00 for to soveværelser per lejlighed. Ved overnatninger på 1-4 dage er prisen 20 % højere. Personer, der ikke er gæster i huset efter kontrakt, må ikke opholde sig i huset (undtagen med samtykke fra værten). Det er forbudt at larme og forstyrre roen for andre gæster i huset fra kl. 22.00 til kl. Indtjekning: fra kl. 14.00 / Udtjekning: indtil kl. 10.00. Liggestole kan lejes for 2,00 € pr. dag.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Vilkår for annullering af reservation: • for annullering af reservation 60 eller flere dage tidligere - 100 % minus bankkommission • for annullering af reservation inden for 0-60 dage ingen tilbagebetaling af forudbetaling
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 5 km
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posthus: 5 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 45 km
  • Jernbanestation: 45 km
  • Lufthavn: 90 km
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Hjemmelavet brandy, Medica, Orahovac, kager osv. Brug af liggestole til solbadning. Daglig leje af SUP-bræt. Dagstur til Pag med båd (afgang fra Karlobag).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Luce
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Grosuplje,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Villa Luce, August 2017
Fremragende lejligheder !!

Vores ophold på Villa Luce var stor. Lejlighederne er moderne, rene og veludstyrede. Værten var virkelig venlig. Da vi ankom, var der en kage i køleskabet, og en nat inviterede de alle gæsterne på en grill med meget god mad. Jeg anbefaler stærkt.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Villa Luce

Kære Mr. Mehle. Dine ord betyder meget for os, vi er virkelig glade for at have mulighed for at være vært for dig. Med venlig hilsen til din dejlige familie, Marija og Ivan

Tržič,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Villa Luce, Juli 2017
Meget venlige værter.

Ved ankomsten fik vi kolde kage ved afgang vi modtaget en gave, en meget flot gestus. Værter er klar til at besvare eventuelle spørgsmål og meget tilfredse. Det var meget ren og godt møbleret lejlighed. Køkkenet er meget veludstyret med alt hvad du behøver for en ferie. Jeg vil anbefale til alle, der ønsker fred på ferie.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
ISTEBNA,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Villa Luce, Juli 2015
Vi inviterer :)

Vi var i Villa Luce i begyndelsen af ​​juli. Hus lejligheder, moderne og komfortabelt indrettet. Alt indtil det lugter frisk og ren. Regionen er meget rolig. Udsigten fra balkonen Pag bedøvelse (hver dag og hver gang ser anderledes). Ejerne var meget imødekommende og imødekommende. At byde velkommen i køleskabet venter på os kage bagt af ejeren og en skål af frugt. De andre varme gestus ikke skrive, fordi en masse af det. Under alle omstændigheder, vi følte hjemme der.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Vores kære gæst

Kære Alicja, vi er meget glade for, at du har brugt en dejlig ferie i lejligheder Villa Luce. Dine ord betyder meget for os. Cordial hilsen fra den solrige Kroatien, Familie Renic

Marija Renić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Slovensk,
Mere om ejeren

Dine værter er unge mennesker, der nyder de naturlige skønheder, der tilbydes af Ribarica, socialiserer med mennesker, og vi glæder os til at byde dig velkommen og vise dig, hvordan Kroatien kan være et vidunderligt land til en ferie.

Ferielejligheder Villa Luce annonce er blevet set 43568 gange siden 13.11.2014.