Ferielejligheder Villa JozefinaKarlobag - Kvarner

priser fra € 30 per nat
Detaljeret beskrivelse

Villa Jozefina er beliggende i den rolige landsby Fiskerbåd nær Adriaterhavet motorvejen ved foden af ​​Velebit bjergkæde, der strækker sig langs Velebit Channel. Kun 5 km fra Karlobag og 60 km fra Senj, Villa Jozefina tilbyder overnatning i to komfortable lejligheder, hvor deres kære kan nyde og bruge en mindeværdig sommerdage. Hver lejlighed består af et soveværelse med en dobbeltseng og badeværelse, stue, køkken, spisestue, badeværelse og en smuk, rummelig balkon med udsigt over det åbne hav. Faciliteterne inkluderer: aircondition i værelser, LCD, hårtørrer, PC, udstyret køkken, mikrobølgeovn, elkedel, køleskab og gratis parkering. Moments i fuldstændig skygge af Middelhavet planter, der omgiver Villa Josephine og nyde de berusende dufte, der spredes fra den udendørs pejs, hvor du kan forberede nogle af deres specialiteter. Med lyden af ​​græshopper tilbringe din ferie i lejligheder Villa Jozefina.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
I Villa Jozefina vil byde gæstfri og tilbyder dig en velkomstdrink og en kurv af familiens produkter - figen marmelade, cognac eller vin. Gæster, der sidste år opholdt sig i Villa Jozefina fri, en weekend, videregive lejlighed i perioden fra 1. 10. til 1. 04. Reservationen af ​​mindst 7 dage, lavet til 15. 05. give en rabat på 10%. Skat er inkluderet. Når booking er forpligtet til at betale 10% på forhånd ved bankoverførsel. Resten betales kontant ved ankomsten. Tidspunkt for ankomst til lejligheden på 12 timer en afgang fra lejligheden er op til 11 timer. Kind værter er tilgængelige alle dages hvile og være glad din ankomst til Villa Jozefina!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 4 km
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 4 km
  • Apotek: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Posthus: 4 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 4 km
  • Jernbanestation: 45 km
  • Lufthavn: 95 km
  • Lystbådehavn: 4 km
  • Sportsaktiviteter: 4 km
  • Diskotek: 4 km
  • Kasino: 45 km
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Villa Jozefina ligger i Ribarici hvor blanding af bjerge og hav luft, der gør måde ideelle kombination af klima, velegnet til børn og personer med hjerte og luftvejsproblemer. En smuk bugt med krystalklart hav, naturlige sandede og stenede strande og uberørt natur tilbyder en fredelig og afslappende ferie. Kun 20 minutters kørsel fra Ribarice, giver den nordlige Velebit National Park er kendt for den bevarede naturlige mangfoldighed og uberørt vildmark oplevelse. Et must besøg er Plitvice søer og Paklenica. Fiskerbåde nær det sted og bekende, hvor der er en færge til øen Pag, hvor du kan besøge de mange kulturelle attraktioner samt sjovt at Zrce (Novalja), som tilbyder vanvittigt efter strand parter og en mindeværdig aften.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Jozefina
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Wroclaw,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2022
Dolazim ponovo

Dejlige lejligheder i et roligt og charmerende sted. Værterne til din rådighed, venlige, gæstfri ... Kommunikationen med dem er fremragende. I umiddelbar nærhed, flere strande med moler, restaurant, cafe. Jeg anbefaler også Tihaljina-stranden, øen Pag på den anden side af gaden og en tur rundt i Paklenica Nationalpark. Noget smukt. Vi kommer helt sikkert tilbage igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Zagreb ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juni 2022
Fred, Velebit og nydelse

Jeg bor på Villa Jozefina for tredje år i træk. Indkvarteringen er meget ryddelig, værterne er vidunderlige, stedet er lille, som om det var skabt til en rigtig ferie. Nær øen Pag, de smukke strande i Tihaljina, og hvis du vil på eventyr, er Paklenica National Park der. Åh, vidunderligt. Vi besøgte også Karlobag, en lille by få minutter fra Jozefina. Et smukt sted ved havet. Vi havde alt, hvad vi havde brug for, og likører og kager fra værtinden er fremragende.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Rybnik,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Villa Jozefina, August 2017
varmt anbefale

Meget køligt sted og lejligheder, ejerne meget pæn og gæstfrie, Fru Jozefina gør en lækker kage med figner og birkes, alle, der kommer, vil få en god hvidvin fra lokal vin og forarbejdede frugter figner, kan frugt spises direkte fra træet, der vokser i baghaven af ​​næsten alle, også oliventræer vokse, super-varmt klima, varmt hav tæt på stranden, hvad mere vil du, hot vi anbefale! Dariusz Michalina og Victoria.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Thank you :)

Kære Familie, Mange tak. :) Jeg håber at se dig igen :) Min bedste hilsen, Viktoria :)

Vis alle anmeldelser
Jozefina Skender Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære gæster, vi byder dig velkommen til familiens hus-turistfacilitet, Villa Jozefina i Ribarica. Vi ønsker dig at opleve Adriaterhavets sande værdier og skønheder i Villa Jozefina og tilbringe en uforglemmelig ferie. Venlige værter, smukke og indrettede lejligheder med berusende dufte af middelhavsurter giver en garanti for unik nydelse.

Ferielejligheder Villa Jozefina annonce er blevet set 46056 gange siden 10.04.2015.