Ferielejligheder VitlovUgljan Kali - Kroatiske øer

priser fra € 110 per nat
Detaljeret beskrivelse

Feriehuset ligger på første række til havet, kun 30 m fra stranden. Er der en bedre følelse af at tabe tasken efter en lang tur til en ren og komfortabel lejlighed med havudsigt? Når du dufter havet, og du endelig kan slappe af, fordi ... din velfortjente ferie kan begynde. Vi vil sørge for, at Apartment Vitlov bliver dit andet hjem i disse dage. Huset ligger i en rolig bugt og har en gårdhave med have, parkering, grill, balkon med udsigt over havet. Vi kan give dig brugen af en køje til din båd. Det ligger på øen Ugljan, Kali, i Mala Lamjana-bugten. Dem, der søger fred og ro, og uberørt natur, fyrreskov, klart hav, er på rette sted. Huset har tre lejligheder, som er udstyret med komfortable møbler og alle nødvendige apparater, vaskemaskinen er i et separat rum til fælles brug. Deres største fordel er altanerne med udsigt over havet, hvor du kan nyde med din familie. Der er parkering til alle køretøjer. I haven er der en grill til din brug med en terrasse og et siddesæt.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
I tilfælde af reservation er det nødvendigt at betale et forskud på 25% af det samlede beløb, og det ideelle ankomsttidspunkt er efter kl. 16.00 og afrejse indtil kl. 9.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 1.6 km
  • Restaurant: 1.6 km
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 1.6 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 4 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Parkeringsplads i gården foran huset er til rådighed for alle køretøjer, ubegrænset trådløst internet i lejlighederne, parasoller og liggestole på stranden til din brug - uden ekstra gebyr, bådplads. Konstant forbindelse med byen Zadar med færgelinjer letter din ankomst til øen Ugljan, og organiserede udflugter kan du lære det bredere område af vores region at kende (NPKornati, Krka-vandfaldene). Lawrence, Fishermen's Nights og mange andre danseaftener, der vil forblive i dine gode minder. Vi glæder os til din ankomst.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Vitlov
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Maribor,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2016
Bay of fred

Selvom øen Ugljan fuld af turister, er det muligt at finde et sted, hvor du virkelig kan få nogle hvile fra hverdagens stress og jag. Dette er absolut Bay Lille Lamjana og meget rummelige, smukke, moderne lejlighed, som byder på en smuk udsigt over havet. Ægtefæller Vitlov kæmpe, at gæsten har alt, hvad jeg har brug for, ikke kun liggestole og parasoller på stranden, men til tider friske fisk grillet hus. Men hvad der er vigtigst, venlig og respektfuld, venlig holdning her i overflod

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Nova Gorica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juni 2016
ferie

Smuk og pænt møbleret lejlighed! Omkring huset eller haven en stor og smuk! Lokale venlige og tilbyde, hvad du har brug for, og gøre vores bedste for at give dig endnu mere! Mest alt er OK, og det er værd at vende tilbage!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
tak

Tak familie Kramberg, bliver så overkommelige .Der er altid gæster er velkomne til Lejligheder Vitlov.Lijep hilsen Mirjana og Denisa

lj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Maj 2016
altid kommer tilbage

Hvis du ønsker en fredelig, venlig og behageligt ophold tæt ved havet, hvor der ikke er skarer af mennesker og travlhed er dette stedet for dig. Lokale vært Denis og Mirjana er meget venlige, gæstfri, mens de er diskret og professionel. Vi har altid fået deres favoriserer, hvad vi havde brug for, vi havde til rådighed. Dette er stedet, hvor du har råd til en komfortabel ferie. Ejeren tilbyder også frisk fisk, de fangede sig selv. Klar til grill er ekstraordinære. Den virkelige fornøjelsen af ​​et glas lokal Dalmatiner vin. Lejlighederne er rene og ryddelige og tilbød alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Også inden for næsten privat strand er mere, hvad man kunne forvente. Det er simpelthen en bugt med venlige lokalbefolkning, hvor du altid kommer tilbage ... Kort sagt, fantastisk!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
TAK

Tak for de pæne ord .Der er altid stræber efter at give vores gæster være komfortable og være zadovoljni.Hvala Ema.

Vis alle anmeldelser
Mirjana Vitlov Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg er glad for, at vi kan takke dig for at vælge Lejligheder Vitlov til din ferie, og min mand og jeg vil sørge for, at du og din familie ophold i vores lejlighed så behageligt som muligt med en masse glade minder. Du er altid velkommen.

Ferielejligheder Vitlov annonce er blevet set 65199 gange siden 26.04.2014.