Ferielejligheder AnaUgljan Kali - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vi er beliggende i et middelhavsmiljø, i en stille bugt Mala Lamjana, som hører til byen Kali, den største by på Zadar-øerne. Urørt natur, sand-, sten- og klippestrand, olivenlunde, en sti til gå- eller cykelture, en fyrreskov lige ved siden af stranden, alt dette gør vores bugt unik, så vi vil gerne dele denne skønhed med dig. Vi tilbyder jer tre lejligheder i vores feriehus. Lejlighed Ana, til 8 personer, 110m2, på første sal, aircondition, med to soveværelser med dobbeltseng og et soveværelse med 4 senge, så det er meget behageligt for en familie med flere børn eller to familier med fire børn. Køkkenet, spisestuen og stuen er i ét rum, og den store overdækkede terrasse er det rigtige sted at slappe af og nyde for vores gæster. Lejligheden har badeværelse og separat toilet med håndvask. På husets anden sal ligger to etværelses lejligheder med aircondition og en smuk havudsigt, velegnet til et ægtepar eller en familie med to børn. Overdækkede terrasser er et yndet sted at slappe af.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at booke en lejlighed skal du betale 20% af det samlede beløb, og resten af beløbet betales ved ankomst. Udtjekning er senest kl. 10.00, og indtjekning starter kl. 14.00 og varer til langt ud på natten, altså ankomsten af det sidste skib eller færge på øen.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 800 m
  • Restaurant: 1 km
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 4 km
  • Posthus: 1.1 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 12 km
  • Jernbanestation: 12 km
  • Lufthavn: 12 km
  • Lystbådehavn: 4 km
  • Sportsaktiviteter: 4 km
  • Nationalpark: 125 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Hvis du vil tilbringe din ferie i din egen lejlighed og socialisere med dine venner på en stor overdækket terrasse med en smuk udsigt over havet og bugten, så er vores to etværelses lejligheder, hver for 4 personer, på anden sal det perfekte sted for en perfekt ferie NYHEDER TIL FISKBOGEN: EN FISK HOLLOW I TØREN ER ÅBEN, HVIS DU KAN TAGE FRISKE FISKER HVER DAG FRA 8 TIL 11 HOURS. NEXT, IKKE BEHOV FOR FISHER JER HVER hver eneste dag kan på link www. facebook. dk / ribarnicagaleb / Se den fisk du vil, og du vil være frisk og fin til forberedelse, leveret i din lejlighed !!!!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 8 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Oborniki Śląskie,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+2, Juli 2023
Fantastisk

Veludstyrede lejligheder, tæt på en smuk strand. Søde værter, vi vil længe huske den lækre kage og salater tilberedt af Ane og lækker grillet fisk bagt af Alfred. Tak for din gæstfrihed. Mateusz med familie.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Anerkendelse

Tak for dine venlige ord og beslutningen om at tilbringe din sommer med os. Hilsen og vi ønsker dig alt det bedste

Ljubljana,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2022
Fantastisk ferie

En fantastisk destination for familieferier. Ana og Alfred var fremragende værter. De var altid tilgængelige, hvis vi havde brug for noget. De tilberedte også friskfanget grillet fisk til os. Lejlighederne er meget rene og veludstyrede. Vi anbefaler det til alle, der ønsker at holde ferie i fred og i umiddelbar nærhed af en smuk strand. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Anerkendelse

Tak for de pæne ord og for beslutningen om at tilbringe din sommer hos os, men også for den omsorg du brugte lejligheden med. Gæster er velkomne til enhver anbefaling! På forhånd glæder vi os til at møde jer igen med varme hilsner til hele familien, Ana og Alfred

Krško,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2021
Irena

Indkvartering meget god, i APP alt hvad du behøver at bo, alt som præsenteret i tilbuddet, tæt på havet, kysten for børn og voksne, der har brug for dyb skygge, ryddeligt, rent hav, smuk bugt. Jeg anbefaler det til dem, der har brug for fred eller har små børn. Tak til de gode lokale for et behageligt ophold, venlighed, en velkomstdrink og en god frokost.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Alfred Maričić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Russisk,
Ferielejligheder Ana annonce er blevet set 70059 gange siden 09.02.2014.