Mobilhome Adriatic Blue CoastMurter Jezera - Kroatiske øer

priser fra € 210 per nat
Detaljeret beskrivelse

Mobilhuse Adriaterhavets blå kyst ligger på øen Murter i lejren Jezera Village, i en fyrreskov ved siden af en stenstrand. Hytterne giver komforten i et hotelværelse og en veludstyret lejlighed i fuld kontakt med natur og grønne områder. Underholdning, catering, sport, rekreative og animationsfaciliteter, der tilbydes af lejren, beriger ferien og gør den uforglemmelig ... Mobile hjem inkluderer to soveværelser (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge) fuldt udstyret køkken med spisestue, hvor der er en ekstra seng til en eller to personer, komfortabelt badeværelse, aircondition, satellit-tv, pengeskab ... Stor terrasse er udstyret med komfortable møbler til spisning og afslapning og elektrisk grill. Parkering til et køretøj er placeret ved siden af bygningen. Håndklæder og sengelinned er inkluderet i prisen. WI-FI er gratis og tilgængelig på stedet. For større virksomheder anbefaler vi huse 226 og 227, som ligger ved siden af hinanden.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Oplysninger og priser for opholdet: renters.croatia@gmail.com Prisen for opholdet inkluderer ikke den daglige opholdsafgift og skal betales i receptionen: Voksne 8,00 kn, børn fra 12-18 år 4,00 kn, børn op til 12 år gratis. Engangsregistrering i lejren er ikke inkluderet i opholdets pris og beløber sig til 7,60 kn og betales i receptionen. Efter anmodning er det muligt at blive et kæledyr mod et gebyr. Lejren betaler for dit kæledyrs ophold i lejren og betales i receptionen i henhold til den gyldige prisliste ved ankomsten. Kæledyrs ophold i et mobilhome opkræves yderligere 10 EUR / dag. Dette beløb betales med reservationen. Betalinger foretages til en bankkonto i EUR eller i kuna-ækvivalent. Der kræves et forskud på 30% af den samlede pris for at bekræfte reservationen. Resten af prisen (70%) skal betales senest 30 dage før ankomstdatoen. Oplysninger om tilgængelige tilbud i første og sidste øjeblik, kan du få via e-mail renters.croatia@gmail.com Indtjekning: fra 15:00 Check ud: til 10:00
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Afbestilling: - Mere end 15 dage fra den første dag i den reserverede periode - refusion svarende til 50% af det samlede beløb. - 15 eller mindre end 15 dage fra den første dag i perioden uden refusion. * (* I henhold til vores muligheder vil vi tilbyde dig endnu en periode)
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 2 km
  • Jernbanestation: 4 km
  • Lufthavn: 45 km
  • Lystbådehavn: 300 m
  • Sportsaktiviteter: 100 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Arranger nogle af ture til de spektakulære nærliggende nationalparker og naturparker ved lejrreceptionen: Kornati, Krka-vandfald, Plitvice-søerne, Vrana-søen, Paklenica ... Fun Park Mirnovec i Biograd, til en ideel eftermiddags- og aftenfamiliesjov, er 31 km væk. Lejren tilbyder også et rigt sportsudbud, kurser og udlejning af udstyr: tennis, bordtennis, minigolf, sejlads, surfing, dykning, SUP, .. Hvis du vil bringe din båd op til 7 m lang, har lejren en bevogtet marina. En kaj til båden skal bestilles på forhånd. En daglig forsyning af friske dagligvarer er tilgængelig i en velassorteret butik, bager, minimarked, og du kan tage et par souvenirs eller indfødte produkter hjem. Hvis du ikke vil lave mad hver dag, skal du forkæle dig selv med en restaurant eller pub. Lejren kører programmer og workshops for børn. Miniklubben er beregnet til børn i alderen 4-12 og teenageklubben for dem i alderen 13-19. Skønhedssalonen tager sig af skønheden, og massage-studiet tager sig af afslapningen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Mobilhome Adriatic Blue Coast
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Mario K. Renters Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Fransk,
Mobilhome Adriatic Blue Coast annonce er blevet set 44103 gange siden 06.06.2016.