Ferielejlighed MarivoJesenice - Split og dens omgivelser

priser fra € 69 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Jesenice og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Nybygget hus, 110 m2, i stueetagen køkken og stue med badeværelse, på gulvet - to soveværelser, hver med dobbeltseng, klimaanlæg, altan og et toilet. Huset er beliggende langs vejen, kun 30 m fra stranden. Anlægget ligger 2 minutters gang til supermarked og en 3 minutters gang til den lokale bus station. Center-Duce med butikker, apotek, posthus, rejsebureauer, restauranter, etc., ligger et par kilometer væk, 5 minutter i bil eller lokale bus. Huset har en satellit-tv med over 200 programmer, interenet, er køkkenet meget godt udstyret, herunder en brødrister, kaffemaskine og mixer. Ideel til et par, eller to par eller en familie med to børn. Grill og parkering i gården.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte en reservation er forpligtet til at betale et depositum på 120 euro, resten skal betales et par dage før ankomst eller efter ankomst på kontoen. På de samlede udgifter til 25 euro rengøring. (Sende kredit voucher og samlede beløb.) Børn under 8 er gratis. Husregler. Når klimaanlægget er tændt vinduer og døre skal være lukket. Gæsten er forpligtet til at være opmærksom på vores ejendom, hvis det forårsager nogle skader, skal han underrette ejerne og at betale erstatning. Håndklæder er ikke tilladt af stranden. I juli og august dolazci kun om lørdagen. Hvis det er nødvendigt, kan ændres, hvis der er en forudgående aftale. Afgang tid til 10: 00 h Ankomst tid efter 14:00 pm (eller efter aftale)
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 20 m
  • Restaurant: 500 m
  • Apotek: 1.7 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 1.7 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Marivo
Ivo & Marina Zemunik Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hej kære gæster, vi er et par, der lige er startet i år for at leje, begge arbejder i turisme, så vi forstår de behov og ønsker gæster. Jeg håber du vil kunne lide vores nyrenoverede hus. Vi ønsker dig et behageligt ophold og nice helligdage! Ivo & Marina

Ferielejlighed Marivo annonce er blevet set 9661 gange siden 09.08.2016.