Ferielejligheder Carpe DiemPag Jakišnica - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Pag Jakišnica og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Carpe Diem Apartments er beliggende i en lille og rolig bugt Jakišnica på den nordvestlige del af øen i en familie hus på første sal. Lejlighederne er godt udstyret (vaskemaskine, opvaskemaskine, ovn, aircondition, gratis trådløs internetadgang, satellit-tv ...) med en stor terrasse med udsigt over havet. Med lejligheden er det muligt at bruge haven (grill, udendørs bruser, liggestole ...). Parkering. Sandstranden er 70 meter, velegnet til familier med børn, ældre og personer med særlige behov. I nærheden er der en række bugter med smukke sandstrande, der kan nås med stier gennem skoven oliven. I byen er der Hotel Luna (pool, spa ...) butikker, restauranter og cafeer langs stranden.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forudbetaling kræves i mængden af ​​30% af den samlede pris og efter betalingen er bekræftet reservation af lejligheder. Ved ankomsten til lejligheden, der skal betales det resterende beløb af den samlede pris. Ankomst tid (14: 00 h) og afgangstid (10: 00 h).
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 70 m
  • Læge: 15 km
  • Apotek: 15 km
  • Busstation: 15 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ønsker du at tilbringe din ferie for virkelig at gøre mest muligt ud af hvert ledigt øjeblik Carpe Diem lejligheder er et ideelt sted for dig, om du ønsker en aktiv ferie eller ferie med mere privatliv. Ud over bugter i nærheden herunder stranden Slatina med mudder, på kun 5 km afstand i Lun der er gamle olivenlunde Lun Olive Gardens. Siden Lun nordligste bosættelse på øen, hver dag er muligt med båd til nærliggende øer og byen Rab med interessante historiske steder og gastronomiske lækkerier. Fra byen Novalja der er kun 12 km organiseret dagsture til øerne Olib og Silba, der leverer helligdage i uspoleret natur, uden biler.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Carpe Diem
Sanja i Josip Bradarić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Carpe Diem annonce er blevet set 10374 gange siden 27.03.2017.