Ferielejligheder KopajtićJadranovo - Kvarner

priser fra € 30 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Jadranovo og Kvarner!
Detaljeret beskrivelse

Kopajtić Apartments er beliggende i den lille turistby Jadranovo. Ap. er nyindrettede, udstyret med alt hvad du behøver nutidens moderne gæst. Vi har Ap. 1 i stueetagen, Ap. 2 på første sal og et studie Ap. 3 i stueetagen. Ap. 1 og Ap. 2 har en vaskemaskine i badeværelset. I gården er en udendørs bruser med varmt og koldt vand, grill, havebord og bænke. Hver lejlighed har sin egen parkeringsplads. I nærheden af ​​huset er et lille supermarked, cafe og restauranter. Gåture i cirka 10 minutter gennem skoven, trapper kommer op til den store strand Havisce. Stranden har en konkret del, småsten og små bugter ideel til folk, der ikke har kærlighed skarer. Der er også en lille restaurant, der serverer, drikkevarer, kaffe og mad. Hvis du vil kan du leje parasoller og liggestole.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turist skat, klimaanlæg, parkering, Wi-Fi, alle inkluderet i prisen. For reservation depositum er påkrævet, ca. 30% af de samlede omkostninger af lejligheden, resten ved ankomst.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 8 km
  • Jernbanestation: 8 km
  • Lufthavn: 15 km
  • Lystbådehavn: 8 km
  • Sportsaktiviteter: 8 km
  • Diskotek: 8 km
  • Kasino: 8 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
ALLE INKLUDERET: INTERNET, WI-FI, aircondition, turistskat, opvarmning, parkering. Derudover tilbyder vi en barneseng, høj stol og paraply klapvogn. Jadranovo er en lille turist by, der har en rent hav, masser af strande, fred og skønhed i naturen. Ideel for folk, der ønsker at tilbringe en ferie uden folkemængderne, svømme i det klare vand, vandre skovstier og nyde den smukke natur. Der er smukke stier egnet for vandrere og cyklister trail bølger, der tager dig ved havet i hele Riviera Crikvenica fra Adriaterhavet - Kacjak Dramalj-Crikvenica-Selce (i alt omkring 15 km). Hvis du har lyst tilskuerne på kun 8, 5 km er Krk, som tilhører Jadranovo, hvor du kan have det sjovt indtil sene nattetimer. .
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Kopajtić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
bydgoszcz,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2016
Zuzanna og Tomasz

Lejlighed ren, smagfuldt indrettede. Værtinden spørger, om noget er nødvendigt. Bag porten butik, café, isbar og et bageri, rolig, klima, charmerende by. Tre strande at vælge imellem. Lejlighed er udstyret med, hvad du har brug for. Vi glæder os over hendes datter 10 dage. Tak og venlig hilsen.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, August 2016
fremragende indkvartering

Studio lejlighed er fantastisk! Det var ligesom billederne - pæne, rene, med alt nødvendigt udstyr (køkken område + badeværelse i form af ekstra håndklæder og brusegelé) - det er i sig selv ejeren, Mrs. Smiljanka Kopajtić ekstremt susreljiva og behagelig kvinde, som os var altid til tjeneste. Fra stranden anbefaler vi byen stranden i centrum af Adriaterhavskysten, som det er nærmest at komme i bil. Igen, intet men prise indkvartering og ejere.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Smiljanka Kopajtić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Alle gæster i lejlighederne Kopajtić vi glæder os over. Lejlighederne er indrettet således at gæsterne en behagelig indkvartering. Alle kommentarer og komplimenter gerne acceptere, og vi er klar til en bred vifte af individuelle indrømmelser til gæst var tilfreds.

Ferielejligheder Kopajtić annonce er blevet set 33411 gange siden 18.04.2014.