Sommerhus Casa SegotaIž - Kroatiske øer

priser fra € 25 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Begyndelsen af Case Segot, som ikke fungerede under det navn på det tidspunkt, stammer fra 1963, da Antica Segota på Iz begyndte at leje gæsteværelser først. Atmosfæren i Casa Segota med det delte køkken, den fælles opholdsstue og gårdhaven er hjemlig og giver mulighed for at komme i kontakt med andre gæster, hvilket yderligere beriker din ferie. Samtidig kan alle dem, der ønsker det, finde nok fred og intimitet i Casa for sig selv. De smagfuldt indrettede værelser og små detaljer i hele huset taler om en særlig følelse af æstetik og om værtens kærlighed til hans arbejde. Da gæstekomfort er af største vigtighed, er værelserne nøje møbleret og udstyret med kvalitetssenge, der giver dig den bedste ferie. Omsorg for gæsternes renlighed og velvære kommer først. Casa Segota overrasker dig hvert år med noget nyt, da det konstant fornyes, forbedres og forskønnes. Huset tilbyder også lejlighedsvis hjemmelavede måltider.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
En 20% forskud betales ved reservationen. Ejeren er altid tilgængelig for gæsterne.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 200 m
  • Posthus: 400 m
  • Lystbådehavn: 300 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Skønheden i Iz er velkendt for bådeere og elskere af ren uspoleret natur og enhver, der vil flygte til ensomhed. Øen er ideel til en rolig ferie, fordi du ikke vil støde på masseturisme her. Der er forskellige rekreative muligheder, såsom surfing, vandski, dykning, vandreture og cykling. Det eneste hotel på Iz - Hotel Korinjak tilbyder forskellige metoder til meditation og afslapning for sind og krop. Der er flere forskellige strande til svømning, fra den velholdte strand i bugten helt til de vilde strande, og ture til den nærliggende ø Rutnjak, hvor en hotelbåd kører dagligt, er ekstremt populære. Vi anbefaler bestemt en tur til Kornati National Park, som bestemt ikke vil forlade dig ligeglad. I slutningen af juli afholdes den berømte Iška-fest.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Casa Segota
Denis Šegota Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Slovensk,
Mere om ejeren

Den måde, du bor i Casi på, er oprindelig, oprindelig og tættest på, at du er på ferie hos nogens hjem. Den konstante tilstedeværelse af værten Denis giver opholdet en særlig følelse, da det giver dig mulighed for at opleve det lokale ophold.

Sommerhus Casa Segota annonce er blevet set 39334 gange siden 16.05.2016.