Sommerhus SalviaIž - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret lille feriehus i et roligt område af Mali Iž, beliggende 10 minutters gang fra færgehavnen Bršanj og 15 minutters gang fra centrum og havnen i Komoševo. Anlægget ligger omkring 250 meter fra havet og 70 meter fra hovedvejen. En fodgængersti fører til bygningen, og der er parkering langs vejen. Huset er beliggende i en have med oliven og middelhavsplanter, tilstødende faciliteter er omkring 100 m væk, ejeren bliver ikke i huset, hvilket sikrer fred og fuldstændig privatliv, og stranden, markedet, cafe ..... er i en afstand af 5 til 10 minutters gang. Huset har et areal på 69 m2 - køkken og stue, soveværelse og badeværelse. Køkkenet er fuldt udstyret med alle nødvendige apparater og redskaber, soveværelse seng 160X200, stue har to senge 90x200, LED TV, DVD, radio og brætspil. Køkkenet og stuen åbner ud til en terrasse på 35 m2, med en smuk havudsigt. Terrassen er overdækket og udstyret med elektrisk grill, havemøbler og liggestole.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation er det nødvendigt at betale 20% forud, og resten af det aftalte beløb betales ved ankomst. Kæledyr er velkomne. Ankomsttid er fra kl. 14.00 og afgangstid indtil kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 4 km
  • Posthus: 4 km
  • Lystbådehavn: 300 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En velkomstdrink er inkluderet i prisen samt hjælp til at navigere på stedet, lære mulighederne for at leje en båd at kende, organiserede udflugter, lokale arrangementer ..... I sæsonen er øen Iž godt forbundet med Zadar - to færger, en katamaran og en båd, som giver dig mulighed for endagsture til Zadar, og om søndagen et besøg på naboøen Rava. Endagsture til Kornati-øerne er også organiseret fra øen Iž. I løbet af sommeren arrangeres traditionelle festligheder og flere forskellige kulturelle og underholdningsbegivenheder på øen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Salvia
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Jastrebarsko,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2020
Salvia's hus

Huset ligger i en smuk beliggenhed, terrasse med udsigt over havet. Den duftende middelhavshave vil glæde alle naturelskere. Veludstyret og komfortabelt hus med masser af detaljer, der afslutter ferien her. Pæn og ren. Ejeren er opmærksom og hjertelig. For hver anbefaling.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Feriehus Salvia

Tak for den dejlige kommentar, jeg er glad for, at du var tilfreds med indkvarteringen i huset Salvia, og som du sagde, at huset er til enhver anbefaling, så jeg kan sige, at du er gæster til enhver anbefaling. Tilfredsheden var gensidig! Tak igen!

Slovenj Gradec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2020
House Salvia Mali Fra 3B

Huset ligger i en smuk og rolig beliggenhed og ligger få minutters gang fra havet. Det er omgivet af en smuk have, som også vores hund nød. Terrassen er stor og tilbyder behagelig skygge og en smuk udsigt. Fru Mirjana er en stor vært, og jeg anbefaler hendes hus til alle jer, der kan lide fred og privatliv på ferie, som også kan lide at lave mad noget godt for jer selv og jer, der nyder naturen. Tag din cykel med dig på ferie. Så at udforske øen Iz var det smukkeste for os.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Hus Salvia Mali Iž

Jeg er glad for, at ferien på Iž opfyldte dine forventninger, og at du nød at opdage Ižs skønhed. Tak for de gode kommentarer, det var en fornøjelse at møde dig. Du er altid velkommen i vores oase af fred! Mirjana

Pezinok,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2019
Fredelig ferie

Vi havde et smukt ophold på Mirjana´s sted. Selve huset er fantastisk, meget rent, rummeligt med et veludstyret køkken og en masse håndklæder at bruge. Derudover er haven omkring huset smuk. Vi værdsatte mest en stor terrasse med havudsigt, hvor vi opholdt sig hele tiden. Huset er ret isoleret fra andre huse, som vi kunne lide meget. Mirjana er en dejlig kvinde, der var meget hjælpsom. Vi kom til IZ uden bilen, hvilket var en god beslutning. Faktisk har du alt i en lille landsby, der er i nærheden. Jeg anbefaler virkelig Mirjanas hus til naturelskere.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Salvia

Det er en fornøjelse for dig at have en dejlig og behagelig ferie i Iz og i Salvia-huset og tak for de gode kommentarer. . Du har været meget opmærksomme og behagelige gæster, og det er en fornøjelse at være vært for dig. Tak!

Vis alle anmeldelser
Mirjana Alibašić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

error_translate

Sommerhus Salvia annonce er blevet set 45187 gange siden 05.05.2016.