Sommerhus DavorkaIž - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Feriehus Davorka ligger i Mali Iž på øen Iž. Det er beliggende lige ud til havet, i et roligt område af Tražet, uden for byen og vejene. Huset har to soveværelser (et værelse har en stor seng til to personer og en seng til en person, og det andet værelse har to separate senge), en stor stue med køkken og et badeværelse. Det er tæt på havnen i Knež og har en fortøjning til en mindre båd. En stor terrasse på cirka 30 kvadratmeter vender ud mod havet, og der er en muret grill ved siden af huset. Der er fyrre- og oliventræer omkring huset, og en parkeringsplads i nærheden. Øen Iž er godt forbundet med fastlandet, i sæsonen er den forbundet til Zadar med to katamaraner og to færger om dagen. Der er flere butikker og restauranter i Mali og Veli Iž, og i Veli Iž, 2000 meter fra huset, er der lægeklinik, posthus, hæveautomat og marina. Det er muligt at købe frisk fisk fra lokale fiskere hver dag.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Bestilling på telefon eller mail. Betaling kontant. Til kontoen indbetales et acontobeløb på 30 % af den samlede pris. Ankomst fra kl. Afgang ved 10-tiden. Den endelige rengøring af huset er opkrævet 40 euro.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Forskudsbetaling refusion - 100 procent i ekstraordinære omstændigheder, 100 procent hvis gæsten afbestiller mindst 60 dage før ankomst og 50 procent hvis gæsten afbestiller fra 60 til 30 dage før den reserverede ankomst.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Dagligvarer: 700 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Lystbådehavn: 2 km
  • Sportsaktiviteter: 2 km
  • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En velkomstdrink venter gæsterne. Det anbefalede ankomsttidspunkt er lørdag eller søndag, og afrejse er fredag. På grund af gode bådforbindelser er det muligt at tage af sted og vende tilbage til Zadar på én dag. Det er muligt at leje en båd og tage på organiserede ture til naturparken Telašćica, nationalparken Kornati og til de nærliggende øer.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Davorka
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
vrhnika,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A5+1, August 2023
Davorka - iž

Terrasse - udsigt, fred og ro. Huset er som på billedet, funktionelt og ryddeligt. Bil parkering. Vi anbefaler det til alle gæster på udkig efter fred. Anbefalet til: Folk, der søger fred, Familier med børn,

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5+1, Juni 2022
Oase af fred

Smuk ø, klart hav. Sover og vågner til lyden af havet. Smuk udsigt, fred og ro. Fru Davorka er en vidunderlig vært. Huset er som på billedet, funktionelt og smukt indrettet. Vi vil anbefale denne facilitet til alle gæster, der leder efter en oase af fred. Vi ses.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Davorka Mezić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Sommerhus Davorka annonce er blevet set 44002 gange siden 24.03.2016.